Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao fuj, bljak, bljuc na sta smo spali narode moj na sta smo spali? gdje je Tuareg? Tiguan? Arteon?
Kakvu sudbinu moze ocekivati narod koji dozvoljava da na glavnom trgu dijeli cevape monarh koji na 24h suspendira ustav i pravo veta Bosnjaka?
Sefovi Konakovicu, Forti i Niksicu!
Doci ce da otvori most i to ne bi bilo sporno, da vec godinama zaobilazi zvanicnu posjetu glavnom gradu i vladi drzave u koju dolazi. Ne znam zasto sute ovi pokusaji od politicara
Makar malo da se pomirimo sa hrvatima, a i oni s nama, al moraju hrvati početi navijati za BiH kad igra u fudbalu i da nas Hrvatska povuče prema EUROPI. Jer jedino kad smo se s hrvatima dogovorili i skontali šta ćemo i kako ćemo, krenuo je oslobodilački pohod, a da ameri nisu rekli STOP pred Banja Lukom....
Hrvatska je zadnjih godina gora od Srbije. Ja nisam za ponizavanje, a ti mozes ako hoces. A ove izdajnike ce mo smjeniti na sljedecim izborima.
Sastali se dusman i neprijatelj!
A izdajnici izvrasavaju
r.sitelj bih
isostavio si I, jer je mnozina
O ovome treba da se pisu romani. Stranac iz njemacke razgovara sa aqqresorom o tudjoj drzavi. Recite mi narode Bosanski, kako se ovo zove sta sa nama rade?
Naslov je trebao glasit Schmidt pozvao svog prijatelja Plenkovica da dodje u BiH, kako bi pomogao da Niksic i Trojka sacuvaju obraz u narodu.
Opet Šmit nešto sprema u korist HDZ i Čovića . Isto je uradio na početku mandata ,otišao prvo u Zagreb kid Plenkovića a onda nametnuo diskriminatorske izmjene izbornog zakona .
A Amerikanci su vec rekli da podrzavaju Šmittlerove odluke i bonske ovlasti. Priprema se nesto u korist hrvata
Samo napred,jos aparthejda uvedite u bih. Dok kap ne prelije casu
I sto ces onda