Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo kralju zgrozeni tobom Kakve su tek tvoje izjave
Mama mu je bezobrazna, ima 10 godina nas okolo predstavljaju džihadistima, Kolinda čodvaljivala priču o oružju u džamijama, Milanović da smo shit država, da nam treba sapun, da smo unitaristička rulja, Plenki i Čović odlikuju ratne zločince po Hercegovini, pale na maškarama lutku Komšića...
Koja sramotna izjava od Plenkovica. Covjek nije zadovoljan sto mu se neko nije dobro na&uzio.
Nisi zgrozen kada docekujete Kordica sa robije sto je klao po Busovaci.Jos ste mu I orden dali.
Zgrozen je svatko ko vidi tvoj gadljivi lik
Kako vi muslimani ne razumijete? Niti Hrvatska niti Srbija se nikad neće prestati miješati u BiH pitanja. Zašto? Zato što u BiH žive njihovi narodi za koje se trebaju brinuti. Vi trebate razumjeti da Bosna i Hercegovina nije samo vaša i nikad neće biti i baš zbog toga se miješaju. Kad to prihvatite sve će biti ok i niko Bosnu dijeliti neće osim vas samih. Jednostavno čak i za male mozgove.
I mi smo zgroženi izjavama milanovica tvojim perfidnim igrama i vadi više prste iz tuđe zemlje licemjeru
Debeli fasista!Mi smo zgrozeni tvojim postojanjem!Nisam za Bakyja ali ovaj nacist je sa dna postojanja!
Piš.m se na HDZ I TEBE
Nisu mi jasni pojedinci, najbolje bi bilo da svi koji ne vole Bosnu prosto odu iz nje! ovaj bezobrazluk gdje zive u drzavi koja ima svoju zastavu a stavljaju srpsku ili hrvatsku! Zar to nije provociranje i nepostivanje? Jeste li vidjeli da je neko od Bosnjaka u Srbiji i Hrvatskoj stavio bosansku zastavu?! Mislis da bi dozvolili? Malo sutra! Uzas! Postujte zakon BiH a ne Hrvatske jer Hrvatska nije Bosna! pustite vise narod BiH da zivi u svojoj zemlji a ne u zemlji koju pokusavate da nametnete!
Dobro je to Komšić protumacio, plenkovic je dosta opasni od Milanovića
Plenki , nije ti ovo trebalo. Jer uviek ima pojedinaca i grupa od uticaja koji se bore i preporučuju pravdu i zakon isti za sve ljude. Nacional-faš., još nije pobjeđen..,ali je u debelom nokdaunu... PS:..Ameri su ovo maeestralno odradili .., navukli ih (cro ublehaše).., pa ih onda otresli o pod ,..i poslije toliko vremena vratili "bonske ovlasti" u igru...Slijede vrlo uskoro sankcije i smjene političara koji propagiraju "srednji vijek"...A zna se koji su tooo...
Idi se sa Milanovićem fuk….aj
a sta ste ocekivali demokratiju koja je bazirana na DNK? jedino pravedno jest da se sistem mjenja na bazi geografije (kantona) a demokratija jest kad vecina pobjedi.. i ne znam koji demokratski sistem na svjetu kaze da ako si ovakav mores samo birati ovakve.. bas bi drzavu unazadili.. trebaju BiH Hrvati biti skroz ravnopravni, nista vise nista manje.. ali ovaj sistem je lose projektovan, betonirati ga bi bilo jos veca greska..
sigurno ima neki moguci sistem koji bi omogucio neke pozitivne promjene za buducnost.. svako vuce prema svome, najbolje bi bilo da je BiH neka vrsta federalitivne drzave sa jedno 8 federacija, i nek je svako lokalno prestavljen pa i da imamo 8 presednika.. bitno bi bilo da su makar 3 od ti federacija multikulturalne.. a ne mozes izbjeci da ce preko pola drzave biti podjeljeno na nacionalnoj bazi..
Jesmo li svi naučili lekciju da je jača USA i UK da se oni pitaju a ne EU stara dama znači ni Milojko ni Dragan ni Željko niko ne slomi Dejtonski sporazum preko koljena tri konstituvna naroda i to je to tapija samo istjerati Mućke iz izbornog zakona
Boga ti plenki ohladi trebaš i ti ko Zoka nss zavađati Šmit je izbslansiro na sridu negdje s našeg Berluskonija prenjelo malo bi da voza Bajraktare
Ma ja ne znam sta hoce ovi hrvati vise ima Roma nego njih u BiH.
Rasprši se planirana Tudžmanizacija...
Zamolio bi braću Bošnjake i Hrvate da spuste tenzije, evo čitam komentare gdje se Srbende predstsvljaju kao jedni i drugi te prave razdor izmedu nas i pripremaju teren za Ruse, velike su geopolitičke promjene pred nama a Srbi i Rusi nam ne zele dobro, zele da idu dve do Istre. Braco mi se mozemo dogovoriti i dogovorit cemo se i vjerovatno uvjek biti zajedno kroz stoljeća. Dodik se javno hvali kako nas je uspio zavaditi, jedan divlji vepar.