Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto posto su Makedonci u pravu, Bugari su bili zadnja bijeda, a sada oni nešta komanduju u EU. I ovaj kompromis je izdaja Makedonije.
Pade Makedonija bez ispaljenog metka.
Slijedeća odluka u parlamentu je promjena imena države u Bugarska pokrajina Sjeverna Makedonija, baš su patriote.
i opet im nece dati u EU
Raspadom Jugoslavije svi smo postali mali i nebitni. Nekad ste mogli sjesti u auto da vas niko ne zaustavi do Grčke. Danas morate satima čekati da pređete granice nazovi država.
A ja opozicije, VMRO DPMNE, predsjednik im u egzilu zbog korupcije
Hebo majku na sta ste spali. Pa pogledajte svoje jadne naslove. Znaci original pisljivi kurir. Stvarno mnogo jadno 🤢🤮🤮🤮
Koji im je gurac. Pa Makedonija treba ekonomsku pomoć i trgovinu bez carine. Šta bi Bugari, nema ih ni 5 miliona više. Te tenzije su prošlost.
Ova opozicija prosrpska, produzena ruka orka iz Moskve. Potpisuj. EU je jedini pravi put za balkan.
Cuj prosrpska, VMRO je zasluzna za ubistvo kralja Aleksandra u Marseju.
ovo je cijena toga sto 40% stanovnika uz granicu s bugarima ima eu pasose i koriste te pogodnosti to bi bilo isto kao da mi kazemo da hrvati ne zive u bosni