Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla je Bisera to ispitati časkom...
Ako ga Bisera Turković ne pređe, nije to da valja. Ako tada ne padne, neće nikad!
Treba ovako napraviti i prema Braču.
Obeća sam da ću među prvima proći mostom. Negdi oko dvi ure vrimena i eto me u Stonu. Malo produžin do Dbk na kavu. Taman za jednodnevni izlet. A možda iz Dbk u Međugorje na poklon Kraljici Mira. To će biti lik za dušu i tilo.
Grad Chengdu u Kini 2010 pocela izgradnja metro-a koji nisu imali prije. 2021: cetvrti metro sistem u svijetu (370 stanica) Jel se zavrsila trsmvajska na Otoci? sta kazuu?? nisam u toku
Nema šta most je pravo dobar.Treba sve otoke ovako spojit.
To će da padne, to su kinezi radili...
A jest lijep
Neum postaje zaobilaznica, a zavrsena je cesta koja spaja Neum i unutrasnjost Bosne. Sada je vrijeme za mesdzid u Neumu, Bosnjaci, ukljucite se u kupovinu malo vece kuce.
A što ribe više u Neumskom zaljevu nema nikom ništa
Ovaj most je dokaz da Bosna nece nikada u EU. Da im je cilj ujedinjene onda bi autoput isao preko BiH i kao takav izasao desetoroduplo jeftinije. Za pocetak je mogs biti ograden ogradom kao neka carinska zona do ulaska BiH u sengen zonu koji nikada nece da se desi.
Istina,prije ce se Bosna podjelit nego uci u EU
Najbesmisleniji most zar se nije mogao pruziti AP preko neuma ali dok BiH ne udje u EU da nema prikljucak ili jednostavno odmah po silasku sa AP u Nuemu da bude granica za ulazak u Bosnu. Ovako stukli ogromne pare a za 10g kad BIh udje u EU taj most niko vise nece koristiti.
Bosna nikad nece uci u EU a najbolji dokaz ti je pelješki most
gdje su dežurni klix cenzori ??? Dopuštate ovakve ogavne komentare, a ljude koji govore istinu bez ijedne prostote i kletve, križate!
Komšić na aparatima
Samo Kinezima dati da prave. Ova naša lelemudska ološadija kasni tj i ne završi a pare pokradu, nestanu ko jaja s groba i niko ništa 👣🙈