Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čega se lik dosjetio
Buljevarska posla
Pretresom su mu pronasli nogu
Rijesen je jedan veliki slucaj prosijacke mafije koja je umrezena kroz nekoliko jakih mafijaskih srbijanskih klanova...a ovaj je sigurno glavni capo bio...bravo policija ,svaka cast, malo ste ubili svakodnevnu dosadu na poslu..
Ciganska posla
Bravo policija. Nek se zna da kriminalci ne mogu da uspiju u svom naumu.
"Čega se lik dosjetio , čim ga nema dva dana na televizoru on leži potrbuške i smišlja neku prevaru"
Dobar je onaj lik u Engleskoj sto je 40 godina naplacivali parking blizu bolnice, nikad izostao dana sa posla. Dosao dan kad je izostao, pitali u bolnici ko ce zamjeniti lika, odgovor nije nas parking, u opstini odgovor da uopste nije njihov parking niti zaposlenik..40 godina puta 50 parking mjesta puta funta=Kuba,koktel i debela hladovina..
Milion €
U BiH svakodnevnica
On je razotkriven ja nez
prilikom pretresa pronadjen organ koji svojim izgledom i mirisom podsjeća na ljudsku nogu...hahaha
Jadan lik,snalazi se,a policajac otresit. Da ima redovnu platu nebi prosio. Nema mi mrže nego kad se policajci ili revizori uzdižu nad nemoćnima. Vidiš da je kaharan,radi svoj posao ,ali pokaži ljubaznost. Ratni zločinci odu u Hag,pa budu ljubazno tretirani od strane osiguranja
Trebali su ga udarati dok se ne upisa.. Cigare tu, para ne fali, prosi, zaradi i moju i tvoju platu za sedmicu. Ne opravdavaj olos, kad ne znas da je to biznis ozbiljan i da pojedinci dnevno zarade i do 300KM. Ciganija nikad nije htjela raditi da mu dadnes posao na drzavnim jaslama, taj nece raditi..
Ovako bulevar prosi u svojoj vukojebini hahaha
Ja sam čuo da postoje neki koji se pretvaraju da štite narod od drugih naroda, a kad skinu poderane hlače, ispadne im podeblji novčanik.
Bulevar?
U Sarajevu te ujede Dunge ako mu ne daš marku.
hahahaha Dodje Dunge pjeva meni marka markica marka markica ahahhaha
Šokantno!!! Policajci iscjeljitelji!!! Invalid sa amputiranom nogom prohodao!!!