Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu čuđenje? Kao kod nas je bolje. Mi smo 14 % dostigli na zadnjem popisu...na sljedećem ide 28%.
Zato ste stavili ovu idiličnu sliku. Ništa o ogromnom protestu građana protiv litijuma? Ako ništa, možda borba za dostojanstvo i ekologiju možda ujedini narode i narodnosti u regiji kao onomad antifašizam?
E sad skontajte šta je kod nas i komšija samo sto se krije
A Adzija Konjakovic je putem podobnih medija ovom jadnom i napacenom narodu "prodao" pricu da se to samo ovdje kod nas desava, i to zbog SDA. Sjetite se one njegove suplje o jednom cijelom gradu koji je otisao. Usutio se o tome otkkao je preuzeo vlast, a iseljavanje se pojacalo.
Svako treba da ide gdje mu je bolje.
e god da su, drogom ce se baviti svakako
Statistika isto pokazuje da najviše stranih zatvorenika u Engleskoj cine Albanci
Crni dislajkovi ? https://www.statista.com/statistics/872023/leading-nationalities-of-foreign-prisoners-in-england-and-wales/
Auuuu burazeru.
To je sluzbeno, nesluzbeno vise od 30 posto. Tope se brze nego led na Grenlandu.
Mashalah drago mi je
Sve Balkanske drzave osim Slo i Hr su drzave iz kojih se bjezi tu nema vlasti zakona niti te drzave mogu samostalno da zive bez pomoci izvana,jedino da udju u Eu i da stranci naprave red,bez toga propast i raseljavanje.
Iz Hr se ne bježi hahahaha e nasmejawme slatko
Ma nema, puna Hrvatska Iraca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas je jos gora situacija
To je super, BiH ostala na 14,5 posto.