Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat Dritana Abazovica u Beogradu otvara privatnu polikliniku, u talu sa curom Ane Brnabic, zvane Cale Brnaba. Dritan je gnojni cir na crnogorskom tkivu.
Upravo tako, za ovaj Ugovor je Dritanov brat od Vučića dobio kliniku u Beogradu na poklon.
Otac Pomfritije
Svi su oni prika moj Profitije! I hodze i fratri su isto Profitijska bratija!
Slažem se.
Od ove Spc dolazi svo zlo u regionu,direktno od njih!
Prošle godine u ovo vrijeme došao Krivokapić sa Temeljnim ugovorom i nije ga potpisao ! Ove godine Abazović opet sa Temeljnim ugovorom i neće biti potpisan ! Suština je u tome da nas vuku za nos da bi se srbi odazvali turističkoj sezoni koja je zbog rata u Ukrajini ozbiljno ugrožena . Iz Srbije u CG ljetuje u prosjeku cca 400 000 turista !
Prelepa vest za Srbe iz Crne Gore! Sledeća stanica Open Balkan! :)
Svako može da osnuje svoju crkvuTo nije problem!Ali ne može država da kaže sad sam samostalna i sad su sve crkve i manastiri moji!Zna se ko ih je gradio i čije su vlasništvo!Sa S.Makedonijom je postignut sporazum i sad tamo postoje MPC i SPC pa nek ide vjernik u koju misli da je njegova!Tako i u CG!Crnogorac nek ide u CPC a Srbin u SPC
a ko ih je gradio do 1914e?
ja ljubavi velike, skoro zaplakah...
Drago mi je sto se pojavio jedan Albanac koji je pokazao vise mudrosti od mnogih Srba u Srbiji i Crnoj Gori. Sramota me je ali mi je i drago da se odnosi izmedju dve bratske zemlje normalizuju.
to je zato jer ga nije briga, smatra se strancem i ima rezervnu domovinu.
Deljkovici su sandzaklije ovo je njihov permijer
Puno crnogoraca prelazi u jehove svjedoke to je sad veliki problrm za spc u cg
"Važno je da odnos između crkve i države bude regulisan i ugovorom", rekao je Porfirije. Kakav odnos crkve spram drzave ? Postujete je i ispunjavate obaveze kao i svi drugi. Ne razumijem sta se tu treba dodatno regulisati ugovorom ? Zna li neko ista o ovom ?
Znam ja, ali neću da ti kažem.
EVO I JA...ma zabole me k.....
Nedavno su institucije EU, prozvale SPC remetilackim faktorom na podrucju Zapadnog Balkana.
tako se to radi bato, potpisi ugovor , cist racun duga ljubav a ne naviklo to da svako radi sta hoce crno na belo