Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u normalnom svijetu ovo nebi trebalo da bude, ali pošto si ti nikakav vjerski vođa nego huškač ispravna odluka.
pripadnicima sekte smrti, teroristima i ratnim huskacima svetosavcima treba zabraniti ulazak svuda u civilizaciju, ogradit stoku pa neka propagira sta zeli.
Nema sa siptama zajebancije, da smo pametni, i mi bi ovako.
Nece te niko
Kao i svaki vlasnik kuće, vi odlučujete koga želite da primite u svoju kuću. Ako je gost neprikladan, izbacite ga kao kantu za otpatke.
Vrlo logičan potez Kosovara!
Porfirije predji na Islam !
Kurtija proglasiti za svetca, svaka mu čast!
Hoce otvoriti vrata pakla za sotonu u ljudskom obliku.
Slažem se sa Porfirijem. Ova kvazi-država je projekat onih koji gube svjetski primat. Kako su došli, tako će preko noći otići, a patrijarh će doći, bez granice između Kosova i centralne Srbije.
imas se s kim slagat brate, pop-satanista svoje vrste
neće da može. Pitaj Daću šta o tome misli i zna.
Ove vjerske vođe su najveci smradovi vovjecanstva. odgovorni su za sve ratove i klanje i mucenje naroda.
Jedina vrata koja ce biti otvorena za tebe, tebi slicne i SPC (uz SANU glavni inicijatori, huskaci i nalogodavci onoga sto se desilo '92-'95 u Bosni i kasnije na Kosovu) su vrata Dzehenema. Ne mozete zlo rati, a dobru se nadati.
I onda se cude sto na ulazu u Srbiju zadrzavaju autobuse iz takozvanog Kosova? Nisam ni za to, naravno, jer su uglavnom ljudi normalni, dodju da obidju porodice itd, ali sami to traze, plus ne postoji drzavna granica nego administrativni prelaz.
Moras doci na RKS da ti se otvori gepek, da ti se trazi pasos ili jos bolje da se vracas natrag da bi se zamislio za "admin prelaz" ili granica.
Ne postoji državna granica klixe, administrativni prelaz takozvani
Ovim su prekrsena osnovna verska i ljudska prava, zaista nedopustivo
Zabraniti crkvenom licu ulazak igde je potez malog i bednog čoveka.
Kurtijeva represivna politika prema Srbima se nastavlja, EU ćuti, sramota!
SPC nije vjerska organizacija. EU ju je prepoznala kao terorističku skupinu opasnih namjera
I kao takva ne bi smjela djelovati u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Kosovu i Bosni. Samo unosi nered u region još od osamdesetih.