Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete nam spolovilo obraditi.
Uzgred, Ukrajina nije priznala Kokosovo
Silom prdi, rdzom smrdi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja njemu poručujem 🇸🇮🇭🇷🇧🇦🇲🇪🇽🇰🇦🇱🇲🇰 🤜🤜🤜 🇷🇸
Bulevar, Kina je pred finansijskim kolapsom, Rusija izgubila rat istog dana kada se odlučila za agresiju a Srbija - samo smiješna karikatura vučićevog reality svijeta.
Hahahah pogotovo ta treća i četvrta zastava.AA Boga mi i sedma.Hahahaha
Priznajemo Sandžak, Kosovo i Vojvodinu.
celavac nestao bi ti beograd do podne.
Interesantno nigde na klixu info o bebanu kojeg je helikopter iz BL pokupio iz SA i odvezqo za BG na komplikovanu opetaciju srca...samo toliko....
Nema mira na balkanu dok se smrdima vrat ne slomije
U kakav si čelav, uplaši me
Samo znate laprdat…
On je faca je.oete,prvo ministar za kur.eva putanja drugo sklop u kojo je on ministar a trece prpoagandno pornografsko udruzenje koje njega Reklamira ma nema sastolo se ko na vasaru....
Priznajemo Kosovo sta nam mozete Balkanski kasapini i bando cetnicka upamtite sad svak ima oruzje .
Kosovo nikad nije bilo Srbija....Kosovo je bilo AP Jugoslavije.
Jugoslavija nikad nije ni postojala niti Srbija,sve je to bilo azijsko i rimsko
Srbija i dalje protiv svih svojih komšija i još prijeti. Bit će zanimljivo posmatrati završnicu. Samo sada za razliku iz devedesetih ima još jednog komšiju.....Kosovo.
Pas koji laje
Kao i uvijek kofrci se bez granica dok ne dobije po nosu.
Pa Srbija i Hrvatska to i priželjkuju jer je odavno rezervni plan SAD-a konačna podela na Balkanu po nacionalnom ključu.
O čemu ti, kakva podjela?! "Balkan" je izmišljotina, kao i "balkanski poluotok". Dakle, ne postoji. Sve i da postoji, a ne postoji, Hrvatska ne bi bila njegov dio.
Haj kreni ako smijes. Cuj obilo se ukrajini, rusija izolirana narednih 100 godina
Poruka smradovima koji negiraju genocid u Srebrenici i porede brojke sa Jasenovcem i Olujom: Za Jasenovac i Oluju se obratite Milanoviću i Čoviću, sljedbenicima ideologije NDH i Franje Tuđmana, i prestanite kenjati o nekakvom "egzodusu" Srba iz Sarajeva. Srbi i Hrvati - neprijatelji koji se ko fol mrze do srži, ali se uvijek lako slože kada je u pitanju podjela Bosne, negiranje Bosne kao države, Bošnjaka kao naroda i bosanskog jezika, jer im je to zajednički cilj već stoljećima.
To Bošnjaci rade upravo Hrvatima stoljećima, protjerivanje 170.000 Hrvata iz Srednje Bosne i ubijanje od muslimana, zatiranje hrvatskog jezika kojeg su uspjeli sačuvati franjevci u BiH i bez kojeg ne bi bilo ni bosanskog. Informiraj se. Ne vrijedi ti izokretati povijest kad je sve zapisano.