Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh a uvijek jadni servi ugroženi, jadni, naivni.. A većeg zla od njih nema..
U zemljama EU ima mnogo gorih murala pa niko ne reaguje..Ovo je orkestrirani napad na Srbiju...mnogo laži i izvrtanja informacija
Dusko Kornjaca, monstrum iz Čajniča, radi kao doktor u Srbiji i redovan je gost tv emisija.Novak Đukic, monstrum odgovoran za kapiju i smrt Tuzlanske mladosti radi kao direktor u Srbijanskoj firmi. Zoran Gasevic, masovni ubica iz Hadzica radi kao policajac u Niksicu itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Genocidne tvorevine Srbija i manji entitet RS
@ModernaSrbija npr? Goebbels, Hitler itd nemaju mural
"Orkestrirani napad na Srbiju" je ono sto Srbija sama sebi radi? Sam Vucic licno naredio da se cuva mural, glavni covjek policije stavlja cvijet pred mural, i to je "okrestrirani napad"... kakvi idioti su ovi sto podrzavaju genocid, koliko samo sebe lazu.
Srbijanska media: BBC: KiM je deo Srbije. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=11&dd=12&nav_category=640&nav_id=2055454 Albanac telefonirao BBC. BBC odma ispravio mapu. :D Pogledajte ispravljenu mapu gde se sad vidi Kosovo: https://www.bbc.com/news/world-europe-59256927
Možemo mi lajati i likovati odavde koliko hoćemo, ali Srbija se razvija, plate rastu, a mi tonemo li tonemo, jbg
U svakom žitu kukolja ima, negdje više -negdje manje? Ali ponašati se necivilizovano u 21 vijeku, živjeti u ubjeđenu da je čitav svijet protiv tvog naroda je ozbillna bolest bgm....
Vole, vole..
Pametnom dovoljno. Sa Srbijom je trebalo prekinuti diplomatske odnose dok god vlasti negiraju genocid i veličaju zločince.
Šta su očekivali od čovjeka koji je iznad Sarajeva snajperom terorisao stanovnike tog grada? I ne znam kome uopće može biti čudno da on štiti mural zločinca? Ja se pitam ima li igdje u svijetu da je čovjek koji je snajperisao građane glavnog grada susjedne države predsjednik? Da to ima samo u Srbiji.
I sama srbija je genocidna tvorevina
Nas neće ni da šamaraju, nebitni smo im apsolutno, jbg
SMRT LEVIJATAN
Pašaluk treba izrokati nuklearnim oružjem
I to kaže izvor iz "nova rs" u prevodu to je đilasov i šolakov medij dva najveća lopova i tajkuna, koji su pokrali i opljačkali sve što se moglo uzeti u Srbiji pa na sve moguće načine pokušavaju da se ponovo vrate gde su bili, ali džaba mogu Vučiću samo pod prozor da pljunu i oni i ostali iz regiona .
Meni se cini sprema se jos jedno nato bombardovanje
Srbi bi mogli komotno napraviti aleju presuđenih ratnih zloćinaca sa oslikanim muralima i vodati turiste da ih bolje upoznaju..Samo bi šetnja trajala dva.tri sata..
Vucicevo glasacko tijelo su postovaoci lika i djela mladica i karadzica. Sta inamo dalje pricati!
ne vjerujem da je Vučko naredio čuvanje murala, jedan na prema sto