Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Koksic? Samo nalozio bosnjacku sirotinju protiv Hrvatske hahahha kao da nam prijatelji i komsije ne trebaju
Komsic*
Komšić grize fete limuna i tuče po Dalmacijavina pelinkovcu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedno od rjesenja koja je HR nudila je bio koridor kroz BiH. Oni bi ga gradili i jos bi BiH dobivala pare kroz koncesiju ili kroz cestarinu. Most je bio zadnja i najskuplja opcija. Aplauz za nase drage politicare, a sad nek kmece.
Šta sad učiniti,moj Sejdo?Ići na otvaranje mosta(ako te pozovu),ili prerezati vene od muke?Hajde,Sejdo,oglasi se!
Džaba most kada 80% Hrvata nemože platiti mostarinu nego preko Neuma vozi!😎
Vjecni spomenik Bosnjacima kako je EU blizu koje oni nikad nece biti dio sem kao radna snaga za poslove koje niko vise ne radi. Dok evropljani putuju bave se sportom obrazuju se, Bosnjo na skeli rinta...i treba da rinta jer nije ni zasta drugog
Baš lijepo kada susjedi prate građevinske radove u Hrvatskoj!
Neka, Bošnjo, Željko će u posljednji moment istrčati pred radnike kad budu spajali posljednji segment i odlučno reći No pasarán!
Svaka čast
Uuuuu???Sad ce islamski fasisti milion teorija napravit oko jednog mosta!!!!!
Sega ste mi fakat...a cim Juli August...to puno od Podaca do, ... a ja zaboravi Gradac...Zaostrog, Drvenik, Tučepi, Makarska pa Baške vode....(haj ova fina manja mjesta za raju koja zna necu spominjati)...Ne zaboravimo Neum gdje sahovnica normala. Sve pljuvanje neko. Ko moze bujrum, ima finih mjesta po Bosni al sta prosjecni bošnjo zna osim Jadrana a istog pljuje i istog posjećuje. Ubi vas mržnja. Od Bakira, Dodika, Covica pa niz stepenice.
Ovo je super za BiH turizam - sad ce se organizirati izleti camcem iz Neuma da ljudi vide Peljeski most iz blizine - na kraju Neum postaje jedan veliki bazen.
krxba,.....samo piši i ne zaboravi markicu staviti ja ih skupljam,..baš mi te iz Portugala malo deficitarne,....
TangoZaveraTeorije,...realno da ti odgovorim na to pitanje ali baš iz srca,..volio bih da vidim opet te goste kod sebe radi prošlih vremena,ali s druge, finasijske strane ,uopće ne osajećam da ih nema,..meni su apartmeni već zagovoreni,a to što bi srce želilo da to budu naši susjedi Muslimani nije u mojoj moći,..
Komšiću i sljedbenici, mu spavate li mirno,..
EU gradi ovaj most jer ne planira primiti u clanstvo islamiste, ni za 100 godina. Europa je krscanski kontinenta....
Bosnje umjesto da se priklone Hrvatskoj (koja ih trenutno jedina simpatizira) oni po njoj najvise udaraju. Hrvatska je napravila vrhunske bolnice na svom teritoriju (+ u Mostaru i Travniku). Ima najmodernije aerodrome, prave zeljeznice, imaju najvise autoputa, najkvalitetnije brendove hrane i turizam na EU razini. Luke, nlg terminal, najbolji polozaj muslimana u EU, sportase koji su ovu zemlju proslavili, arene i stadione, naftnu kompaniju, avioprevoznika, brodogradilista a i autoindustriju
Svaki bošnjak u hrvatskoj živi bolje i cjenjen je više nego u bosni, ali pokvarenom bošnji je u krvi pljuvat po hrvatima i svima ostalim
Bošnjaci imaju ono što nikada nisu svoju državu BiH a i to cijelovitu vidjećete da će doći vrijeme kada će je svi zvati svojom