Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi sa onim ultimatumom od 24 sata hahahahhahahhahhahah
Vuciceva cirkuska predstava
Vucko ima samo muda kad je na Pink TV-u
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ozdravi Vučko odmah.
Posustao nato pod vucicevim ultimatumom, kazat ce neki
srbi su svijesni da ako napadnu Kosovo u rat se ukljućuju Albanija i Albanci Makedonije koji će odbraniti svoj životni prostor Kosova.Albanci ove tri navedene države mogu mobilizirati 2.5 puta više vojnika od srbije i naoružani su do zuba Amerićkim naoružanjem.Stalno dolaze u Albanske luke velike kolićine Amerćkog naoružanja za Albaniju i Kosovo.Prosjek starosti Albanaca je 26 godina a srba 46 godina.
Jesi ti lud? Srbija ih sa minimumom snaga bukvalno gazi. Gde će Albanci braniti srpsko od Srba, ako Srvi krenu Albanci ih nece ni cekati kucama.
ja taman konto da ce opet zaratit, prvih šezdeset devet puta kad su rekli da ce zaratit nisam vjerovao al sad sam fakat mislio da ce bit... ja ne vjerujem da iko s mozgom moze mislit da bi nešto stvarno bilo od ultimatuma
Jeli i ovo jos jedna srpska pobjeda..hahaha
Kosovo je republika u koju ne mozete uci bez pasosa.A Picousti nek palamudi o tkz pradjedovini svojim guslarima.
dobio vlah po klempavim ušima
dakle, 3.14zdousti vladalac u svrpcadi im ga opet stavio i ne planira ga tako skoro vaditi. a stavio ga je samoj svrpcadi koja s takvim smijeskom na licu jede svako govno koje ovaj pro*ere. Pa bem li ga svrpcici, ima li iole normalnih medju vama? 3.14uzdousti vladalac objavi kako je postignut kompromisni dogovor i samodopadno objavi jednostranu i apsolutnu pobjedu.......za popusiti takvo nesto moras stvarno biti ozbiljno zakinut pojedinac,
Kosovske tablice, od nezavisnosti su bile skidane na ulazu u Srbiju. Od ponedeljka, oznake Republika Kosovo na tablicama biće prekrivene stikerom. Srpske tablice su slobodno ulazile na Kosovo. Od ponedeljka grb na srpskim tablicama biti ce prekriven stikerom. Da bi se to sprovelo na kosovskoj granici potruditi ce se Kfor, koji nikada tu nije stajao. Nasadi ih Kurti!
To bila malo vježba, kao na Manjači. Malo smo glumili i eto tako.
Indikativno je kako su sitne duše, i sa jedne i sa druge strane, spremne da poraz pretvore u pobjedu, a sve zato da bi udovoljile svome bolesnom egu. Pobjednika nema, jer je konačno rješenje samo odloženo. Izbori će, tek, pokazati ko je više izgubio, a ne dobio ovim kompromisom na određeno vrijeme.
Donesite kesh, moze sve.
ostaje nejasno sta je sa tablicama, skida li RS Kosovu i obrnuto, ili niko nista ne skida. Albanci odmah udare po reciprocitetu koji jedino ima efekta
Bošnjaci (barem ovi na Klixu) su informisaniji o Srbiji više od samih Srba, a kad je neka lepa vest prave se nevešti (čitaj mutavi) i sve obavijaju kroz humor. Jedinstveno.
Malo Vucic i srbaki svet krenuli da mafijaju i odmah Kosovo.. Pa neces da pricas o fabrikama vec o ratu
zasto siptari ne oforme ZSO.potpisali su.briselski sporazum a za njega garantuje EU.ovo nije ni pobeda ni poraz srbije.mi smo vojsku na granicu izvukli i rekli ako krenete na srbe mi cemo reagovati.onda je dosao kfor.ne znam cemu se sladite muslimanska sirotinjo