Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ti je zivot.. ima nas 600.000 a jebemo sve zivo buahahaha
A šta veli don milo ???
trenutno je na sv. stefan..ladi jajciki.
Crna Gora nastavlja pametnom politikom. Samo tako, ima vas 600k, a pametniji ste od 6 miliona karpatlija.
Ovo je naš brod i najbolje je da ga i mi kormilarimo, a ne neko sa strane. Ne shvatam ljude koji se raduju strancima ma ko oni bili. https://www.youtube.com/watch?v=FT38VveXUdE
Terorista
Mike Pence je obican idiot. Trump je na raspolaganju imao gomilu idiota pa je izabrao jednog. A ovi nasi su svi redom bijednici. Oni se tresu od straha pred otpravnikom poslova americke ambasade, pa je pravo cudo sto se nisu onesvijestili od straha pred ovim kaubojem.
@sasapuskin, jadan ne bio radi se o podpredsjedniku SAD-a?? Hallo podredsjednik?? Ta'ce on i Amerika, jel tako buraz;)), stvarno kakve rajensve ima, nadam se da se zezaš??
A cuj stogodisnjim odnosima 😂
Nek pogledaju video sekvencu kad Tramp odguruje ovog Crno-sjedo-gorca.
Mike daj jedan taj tvoj Penc-pencilin da smiris bijesnog kera koji laje a ne grize(Milokrada D. )