Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi Gazija.... Rahmet mu duši...
Sad ga kujete u zvjezde, a do malo prije ste nevidjeno lajali po covjeku. Jesmo proklet narod, to nema na dunjaluku. Dok si ziv, dok si uspjesan, pametan, nacitan….onda te mrze, zavide ti…..a kad preselis, onda o tebi sve najbolje. Kao sto narod kaze, o rahmetliji sve najbolje. Najvise su ga mrzili krezavi i nepismeni SDA hadalji, jer je bio za dva koplja iznad dvojkasa Bakira, Sebije bez diplome, i ostalih polu-pismenih SDA-ovaca.
Rahmet mu duši... kad je dženaza?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pametan , obrazovan , hrabar.. na zalost mi nemamo ovakvih u Bosni trenutno, mislim na politicare. Neka mu je slava i hvala.
Pokoj mu dusi. Nas dobri Srbenda.
Neka mu je laka zemlja. Mene samo zanima ovo: čovjek je izgledao sasvim zdravo, zna li itko je li se cijepio protiv covida?
Ama svi ce Serbi za njim. Obavezno- na bocu.
Ne znam njegov lik i djelo, ali po komentarima mogu da vidim da je bio izrazito cijenjen i poštovan čovjek. Neka mu je laka zemlja.
Covjek ostre inteligencije i siroko obrazovan, kristalno jasnom rjecitoscu, jedna od najumnijih glava na Balkanu. Moralan, sa punim razumijevanjem kompleksnosti Srpsko-Bosnjackih odnosa, svjestan da treba rijesiti taj Gordijev cvor i na tome je posteno radio. Rahmet mu dusi, veliki gubitak za Bosnu i Srbiju, pogotovu za njegove najblize.
Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo.
Mlad brate
Još uvijek sam u šoku i nevjerici nikad ne bi očekivao da će muftija Zukorlić ovako mlad preseliti..rahmet mu duši a porodici sabur
El'fatiha . Neka mu dragi Allah podari vjecni dzenet , fam. Sabur i snaga u ovim trenucima . Jedan oder rijetkih kojima se klanjam .
Ma sto ste licemjerni?O mrtvima treba govoriti istinu.Bio je izdajnik svojega naroda.Radio nasem Reisu o glavi.Vucicev poslusnik.Cinio sve da razjedini Bosnjake.Vozio se ukradenim autima BMW na kojima pise Mufty.Allah ce mu dragi suditi,a i svima nama.
koji si ti bolesnik!
Muftija laka ti zemlja i izvini što je tvoja smrt povod za ponovnu mržnju i međusobna pljuvanja, umesto da smo svi ujedinjeni u žalosti nad tvojom smrću.
OBDUKCIJA!!
Zanimljiv, neobičan i mlad čovjek, žao mi je. Rahmet mu duši.
Mlad...šteta...