Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ptsp i alkohol, najgora kombinacija
Nema to veze sad ptsp, to je samo izgovor.
Nije ovo terorizam, nije on u ime vjere ubijao.
Ako su u Charlie Hebdo napadač proglašen za teroristu, onda je i ovaj. Jer isto djelo je izvršeno uletio u objekat sa naoružanjem sve što je vidio je pucao, znači teroristički čin straha i panike među narodom i okolinom. Ali na zapadu će vam reći oboljeo a čim je M onda je terorista
Hoce li tebi biti teze ako za ista djela neko M ne proglase teroristom ? Gdje je ravnopravnost ?
gooUser1716369133 To ja namjerno pišem iako znam da nije , kao i što i ti svi na zapadu pišete za M a znate da nisu, nemoj da ti je krivo što igramo istu vašu igru riječi i etiketiranja
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A to sto su u domu nagovorili zenu da potpise svu imovinu na njih, nitko ne spominje.
plenkovic na aparatima
Da li je ovo slucaj mozda katolickog terorizma, da li neko zna?
Nije.
Na žalost posljedice ovog krvavog rata, i svega što su mnogi slični njemu prošli.
Svi koji koristite tragediju da biste se prepucavali ste jako mizerni. Znate vi to i sami, ali rekoh da vam kazem naglas. :) Jasno mi je da je bilo slicnih komentara s njihove strane znaci isti ste nemojte da mislite da ste bolji.
Problematičan odnos s majkom do 5. godine života je uzrok, PTSP je to najvjerovatnije malo podgrijao, alkohol je poslužio kao anestezija godinama do pretkraj a na kraju kao inhibitor moralnih kočnica. Zaključak niko se neće pozabaviti osnovnim uzrokom a to je zašto je došlo do zanemarivanja ovog djeteta (sada 51 godišnjaka) do 5. godine života. Šta se desilo od 1973 do 1978 u njegovim/njihovim životu/životima.
Zna se, ali se o tim ne prica.
Ti si mi strucan u PM da znas sta je uzrok, posljedica i kakvu je ko imao dijagnozu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od ranije poznat policiji
U s t a s k a posla, sta drugo reci vise...
I Milanovic ce onda
Njak moš ne zna šta je terorizam, pa zato optužuje sve i svakoga za terorizam. Pročitajte definiciju, pa optužite. Krivo vam jer je Jašarević proglašen teroristom.
naravoučenje, ako vam nepoznati tip plaća piće u kafani, pa još kaom časti cijelu kafanu, taj nije normalan, napustite odmah, osim ako niste spremni da budete bijeni ili ubijeni.
Želkjo Bebek!!!
terorista
I Zoran Milanovic.
Pazi to sve ove sto policija prethodno pusta naprave jos gore