Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eu bolje ne ako postanemo clanica 80 posto stanovnistva ce napustit zemlju jer ce imati jednake uslove za rad
NEma vise ko ni otici...
Pa to bi cak bilo super svi bi imali jednake šanse za bolji život
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa Kinom napraviti najvecu mogucu termoelektranu, izvoziti struju, trovati sve do Poljske par godina... ugasi telefon i cekaj. Doci ce sami da se dogovorimo :)
jedino tako, eno svabe otvaraju termoelektrane, uskoro ce i nuklearke, samo dok prorade vijuge
Netačno za Srbiju! Srbija ja otvorila 22 ne 2 poglavlja..
Odnosno srbija je otvorila 22 a zatvorila samo 22. Od 35
Srbija je otvorila 22 poglavlja ne 2 , sta pisete vi ljudi
Nece nas EU, jeftinija smo radna snaga van EU...
Al ovi što neće u EU jer kao " ode radna snaga" pa debili ko hoce otici, otići ce i sa radnom dozvolom i vizom. Ostanite vi u ovom uzbekistanu i radite za 500km ko vas jbe
Perspektiva losa nikakva kao i heroin...
Korupcija u javnim sektorima i korupcija uopce je glavna prepreka za BiH. Ako bi se ipak uspijeli rijesiti korupcije, to bi znacilo da kompletan vladajuci ešalon mora iza resetaka i tu se zavrsavaju sva nadanja.
Prelijepa slika. Kad rasparčaš ovu cjelinu svaki dio izgleda tako jadno
Sumnjivo mi je ovo zalaganje da BiH dobije kandidatski status. Slovenci od kojih dolazi non-paper, Milanović koji konstantno vrijeđa Bosnu, Orban koji čuva leđa Dodiku dok on cijelo vrijeme blokira svaki napredak i pokušava da uništi Bosnu.
Koja laž je napisana za Srbiju. Srbija je otvorila 22 od 35 poglavlja i zatvorila 2 a u tekstu se navodi nešto treće s namerom ili bez. Jako neprofesionalno.
Planeta je postala vlasništvo par kapitalista. Nije bitno odakle si već možeš li potegnuti za dvoje i više dok oni slažu lovu .
Srbija je otvorila 22 poglavlja, a ne 2.
Dok Srbija ne potpiše granice sa Bosnom i Kosovom, ni Srbiji, Ni Bosni nema članstva u EU. Tako se na stolu održava novi memorandum sveSrpske zemlje. Prema tome ako EU ne odluči da BiH bude kandidat sa uslovom na dvije godine - ništa od EU ili UBD-a kako bi neki, komšije, ponaviše voljeli!
Čoveče u 2022. godini tebe zanimaju samo granice. Teško ćeš u EU.
Nije ni nama sjajno,al što su Makedonci okruženi hameljom od komšija....
Srce Mi zaigra kad vidim kartu zadnje drzave u kojoj je bilo pravde I gdje je covjek Bio ispred Kapital... Medzutim zapadnim kolonijalistima I domacim smradovima I izdajnicima je bila trn u oku. Zato su je unistili I sada nas hebu kako hoce, gdje hoce I dokle hoce..... Smrt kolonijalistima I fasistima !!!!
NIkakva