Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ostro sa agresorima...
Samo polako otice ameri i vas nece biti vise na Kosovu a ovo se zove pomozi sirotu na svoju sramotu
Srpski zastupnici iz rs-a blokiraju rad parlamentarne skupštine BiH jer im je zabranjeno da slave GENOCID i masakre nad Bošnjacima. KUD ces dalje... Kosovo najbolje poznaje Srbe i pored tablica drzave Kosovo, Srbi ce morati nositi i bjele kape tzv.ćulahe pri ulazu u drzavu Kosovo,u prodavnici pored svakog Srpskog artikla stoji slika zlocina nad Albancima od strane Srba i te proizvode Albanci ne kupuju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedaju Albanci nikakvu luđački košulju tkz rs. na Kosovu. Nikad nebi imali mira.
Srbi su uslijed mitova, falsifikata, SPC terora izluđen narod, nesposoban da se normalno ponaša.
Sta se svima prividjaju 90-e i nekakva agresija, prosao Srbijom ovo ljeto, izmrezena autoputevima, skoro puna zaposlenost gazde ne mogu da nadju radnike, satnice povecane 3 puta, ovo je nekakav izgovor za sopstvene neuspjehe, citav region ce da dolazi kao radna snaga u Srbiju.
Šiptari u mirnodopskim uslovima poslali oklopna vozila, specijalce naoružane dugim cevima i ko zna šta još da bi implementirali nešto što se odnosi na manjinu. I onda se pitaju što se ovi uzrujali. Zar nije Sloba '90-ih upravo tako rešavao probleme na Kosovu? Bolje je i sto godina pregovarati nego jedan dan rata. Šiptarima bi bilo pametno da da smanje doživljaj jer se puškom nikad ništa dobro nije izrodilo.
Tako je
a koji k idu srbi u kosovo ikako kad ih toliko preziru znal ko?
Haha ova drogirana :D ? Srbija ne postuje Briselski sporazum? Ne pije vise vodu da prica da glumite zrtvu saptarijo1
Regija se mora ujediniti protiv Srpske agresije koja nikad nije prestala.
Da je glupi Bosnjo ostar ko Kosovari ne bi imali danasnje probleme s genocidasima
Kako mislite vraca? Nikad nije ni prestala sa tom politikom. Srbi su kancer.
Imal i jedan narod u regionu da srbi nisu zakuhsli sa njima ?
Monika levinski
Srbija I nepostuje dogovor o izrucivanju osumnjcenih za ratne zlocine na prostoru BIH, u stvari kad su oni Koji dogovor ispostovali tako je bilo I u ratu.
Tako se to radi, čestitam predsjednici Kosova.
... a vi ste i tada prvi poceli!
srbi su zapalili na Kosovu 1988/99 godine tokom agresije na Kosovske Abance 200 hiljada kuća,ubili su 15 hiljada Albanaca,silovali su preko 20 hiljada Albanki,protjerali su preko 1 milion Albanaca sa Kosova,pokrali su kompletnu pokretnu imovinu.TO JE PRAVI GENOCID.srbi moraju platiti ratnu oštetu Kosovskim Albancima.