Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa slovenci imaju ovakve dame poput Natase i Fajonke koje vide stvari onakve kakvim i jesu.
Slovenija je jedna divna mala zemlja koja ima sve i planine i jezera i doline, more. Narod kulturan, radan i uspjesan. Hrvatska puno veca zemlja od Slovenije pa su Hrvati opet prisvajali njenu teritoriju i more. Ko Hrvati tolika zemlja a u oku tudze.
Ne moraju gledati niti simpatizirati samo nek ne diraju. Neka nisu podmukli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kaze predsjednica zemlje koja je postavila 200 km zilet zice na granicu sa Hrvatskom kako bi pomogla imigrantima da iskrvare na njoj. A 30 tisuca Bosanaca koji su se zatekli 91e u Sloveniji je 15godina cekalo da bi dobili bilo kakva prava u Sloveniji. Al cim kaze nesto protiv Hrvatske, izaziva salve odusevljenja medju gradzanima.
Oduševljenje, jer govori istinu. Milanović i ekipa više se bave Bosnom nego Hrvatskom. I Vučić i njihova ekipa bi isto, samo da nemaju problem s Kosovom. A to njihovo miješanje građani BIH itekako osjete.
Nije li Hrvatska i supotpisnik Daytona i Washingtona, a isto i Srbija?
Dvije agresorske zemlje koje su slinile i još sline za Bosnom i Hercegovinom.
bravo, iskreno i hrabro, to treba cijenit,
da se ne petljaju Srbija i Hrvatska raj bi bio
Popusis ti kuratz gospodjo
Bravo Slovenci ispravan izbor!
Jel ona ovo priča o našoj novoj maskoti olimpijskih igara… Vuk Seronja - Milanović?
samo ostro na hrvatske pedokatolike.Mogu nam obrezani u Bosni pusiti.
Sad ce ono. Iskreni prijatelji 🤣😜
Ma rodila te majka tako pametnu ....nek si to rekla , bravo , i stretno u buducem radu ....:)
Hrvatska ce stititi interese svog naroda i braniti ce hrvate u bih bez da to pita alpske srbe
Ako su oni vaši, vodite ih u Hrvatsku. Ionako vam fali stanovništva nakon što ste istjerali Srbe 90ih i vlastitu radno sposobnu omladinu nešto kasnije.
Naravno da ce da brani Hrvate i tu nema polemike. 1 Hrvat za sve, svi Hrvati za jednoga. Hercegovina je naša bila i još je i biće je još više
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći problem koji je nastao raspadom SSSRa, SFRJ, Češkoslovačke itd je nastanak ovih malih kepeca od država tipa Češka, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Litva, Latvija, Estonija, Gruzija, Azerbajđan itd. Svi nešto škevlju, laju, glume tko su, a u biti su ništa i bit ih tko šta pita, nit šta odlučuju....
Eto vidi kako izborni zakon ućeraše
Slovenija mala a svi idu tamo raditi.hrvacka velika a koje vajde kad su sekte na čelu .nema tu kruha .hrvati svi bježe a ovi gledaju ,hodaju gdje šta ima otet.
Ima ih kao muslimana iz BIH u dijaspori + koji su doma. 50 olimpijskih odlicja od samostalnosti....ovi NULA!!!! ZERO.!!! O svemu drugome ne treba trositi riječi.
Zamisli kako bi tek bili Slovenci uspješni da imaju "konstitutivne", ehej...
U kraljevini SHS ...u Sloveniji je bilo tada 8.8 % nepismenih a u BIH 80% ....toliko
Više to nije SAD...EU...UK...sad su im prijatelji Slovenia.....koji luđaci😂😂😂
Čudo neviđeno