Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi zanemarili na moment sve zločine, vojnički Ratko Mladić je bio očajan oficir. Držao je 70% teritorije, veći broj vojnika, sva moguća logistika, podrška JNA, dobrovoljaca i opet je svugdje dobio po pičci... Šaka Krajišnika iz obruča ga je umalo živog uhvatila. Bio je bez strategije, bez vojnog kodeksa, silovan, nerazuman, krvoločan i primitivan. Iz nemoći je napravio sve zločine, a ne iz moći.
tzv jna sratku smradicu predala teritorije koje je ona okupirala i sve sto je on trebao da uradi je da cisti te teritorije od civila i smjesta ih u konc logore i maosvne grobnice. Sratko je bio kreativan pa je ljude sakrivao po primarnim grobnicama da bi ih onda otkopavao pa premjestao u sekundarne itd. Takve grozote nisu upamcene na tlu Evrope. Sto se tice njegovih vojnih sposobnosti izgubio je sve i jednu bitku sa Armijom i cak je malo falilo da bude zarobljen.
Ebo mu Sratko muma...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kad je Mladić bio tako briljantan oficir a gdje je bio nakon osvajanja nebranjene i goloruke Srebrenice, kada je palo preko trideset gradova i naselja koje su držali? Nije ga bilo ni na mapi. I da, pala bi i Banja Luka brzo, to zna svako ko je tada bio na terenu.
Opozicija mozgu
Prvi put čujem da je dobar oficir sotona genocidna koja je na jenom mjestu pobila više od 8000 nenaoružanih ljudi i zatrpao ko da sakrije. Vučić je očigledno mala beba za ovakve koji ev mogu uzjahati vlast u Srbiji
Dok je ubijao bio je dobar, doživotni zatvor za genocidaša
95% njih je isto😏
Ko god tamo pobjedi istu ce politiku prema Bosni voditi kao i Vucic. Mozda i goru.
Bitno je izjaviti ono sto kod naroda prolazi, pa tako i ovaj shvatio sta mu i kakve izjave mogu glasove donijeti.
Nažalost svi oni misle isto...
odma možeš vidjeti da ovo nije političar,nego obični populista,koji želi uzeti političke poene na ratnim zločinima i zločincima.....kakvu politiku od ovakog čovjeka očekivati
Ako kandidat ide na ovu kartu, znaci da jako dobro poznaje biracko tijelo!!! Realni UZAS!!!
Ovaj lik je pravi odron smece i fasista..generalno jedna velika rinaka
Srbiju treba proglasiti za neprijateljsku zemlju
Dobar je on,ali samo za berbine rane,koje sada redovno prima u zatvoru.
NISTA ME NE IZNENADJUJE, mrze muslimane, vole osudjene ratne zlocince, i sta mi tu mozemo? nista, ignore samo, bojkot svih proizvoda iz srbije, i cao.
dabogda ti imo tetovažu tog tvog heroja
Sjedi 1….