Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinuše Crnogorci prosrpske kandidate sa mape, bravo
Važno da nema Mandica i Srba koji prave nerede u CG
Svakom plemenu babuna dati po drzavu i MMF kredita
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgubice milo u drugom krugu,jer će se svi srbi staviti na stranu Srbina milatovica,ne vole se ni oni.medju sobom,ali će ih ujediniti mržnja prema djukanovicu
pitanje je kome cete dati ako je uzmete iz ruku mile? ako zarad vlasti dovedete crnu goru na rub gradjanskog rata jalova vam ta pobjeda.
jel on SrBska podvala Crnogorcima
Crnu Goru posjećujem već godinama. Otkako su se ovi digli protiv Mila u Crnu Goru je stanje sve gore i gore.
Milova smežurana mu*a su pomela lohotna srpska mu*a 🤣
Jedino u Sarajevu se i dalje glasa za prosrpske kandidate i partije. Kosovo, CG ptkačili Srbe, ali FGR zna gdje mu kibla (BG).
Prosrpske stranke dobile 60% u CG. Đukanović gubi u drugom krugu
Idemo za MILU Nista srpsko ne treba nikom i nigdje.
dosta je i Đukanovića više..Političar koji je bio partenr Miloševiću, pa Dodiku u ratu švercao gorvio, cigare, mafijaš, kao i naši ovdje, prijeti ratom , huška i podmeće..30 g se šepuri kako je on pobjednik, a kada je liberalna stranka na Cetinju pozivala prave patriote da ne ruše Dubrovnik 91 Milo je bio sa SPS-om i slao vojsku
Propao DF ko kauč
Cehtnik i zastitnik ratnih zlocinaca dozivio debakl…
Jakov Milatovic je isto Ģovno kao i Mandic , Çetnik nad Çetnicima !
Milo ili Milatović, isto je to.Srecom nema ih više od 600000, inače bismo imali trećeg susjeda koji bi se miješao u unutrašnje stvari BiH.
Upravo uživo gledamo rezultate Pete Kolone koja je uvela pro-četnničku "opoziciju" u vlast, a ova je odmah poradila na uhljebljavanju svojih kadrova i "reformi" dodjele državljanstva, poslovi se dijele Srbima iz RS i posebno sa juga Srbije. Kako je Nikolaidis proročanski insinuirao 2020-e, Dritan je već nakon par godina nepotreban.
Čuj slogana u paščeta Mandića : " za budućnost Crne Gore ", samo za budućnost u srpskom svetu.🖕
Teško da će Đukanoviću biti dovoljno 35-36% za pobjedu u drugom krugu.