Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljiva koalicija "Srbija mora da nestane" ...
Za nas je svejedno ko god pobjedi. I Srbija i Hrvatska imaju politiku prema Bosni koju vode vec 150 godina sa manjim izmjenama, a to je dezintegracija Bosne i pripajanje dijelova Bosne Srbiji i Hrvatskoj. Sve ostalo su samo nijanse ko ce ih predstavljati.
Joj kad se sjetim velikih politickih analiticara na nasim medijima u BiH kako su pricali da se Vucic rjesava Dodika i “pusta ga niz vodu”, a Dodik stoji u prvom redu kraj Vucica na pres konferenciji oko izbornih rezultata. 😂😂😂 Eksperti analiticari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik koji je govorio 100 muslimana za jednog Srbina uzeo u Sandzaku vise glasova nego sve bosnjacke stranke zajedno.
Sandzaklije su nasa braca za razliku od vas sto se folirate.
Bosanski srbi sa dzojsticima igraju se sa Srbijom. Super Srbija.
Ovo čeka i nas, nemojte se začuditi ako nas Laktašenko sve pomete na državnim izborima. Rusi jesu u ratu ali hakeri rade svoj posao. Teško nama
Gasi mješalicu... zapali kablove!
Vise ukro nego prosli put hahahaah...
Evo da i ja dam 100ti komentar....
SDA-Sandzak 0,6 prozenata. Bošnjo na apartima 😂
VUCIC ODRADIO IZBORE! KAZE 400000 IZ BOSNE, CG I HRVATSKE GLASALO DA SRBIJANCIMA VLADA VUCIC! ETO DA VIDITE I VI SRBIJANCI KAKO JE KAD VAMA SALJU GLASACE IZDRUGIH DRZAVA KAO STO IH VI SALJETE U BOSNI I U CRU GORU!?!
AL SE KOMENTARISU IZBORI U DRUGOJ ZEMLJI PLJUVANJE PA KAKVO JE STANJE U BIH POGLEDAJTE MALO STA SE RADI U BIH NA IZBORIMA KO VLADA ZEMLJOM BIH KRIMINALNI POLITICARI RASTURIL BIH NIKO NE VIDI ALI O SRBIJI SE MORA KOMENTARISAT .ZABOLI ME KU...ZA SRBIJU TREBA GLEDAT U SVOJE DVORISTE STA JE PA ONDA DRUGE KOMENTARISAT.
OVI PREBACUJU GLASACE IZ JEDNE U DRUGU ZEMLJU! CUJ DODJE U SRBIJU ODE U ARENU I TAMO GA PREUSMJERE NA KOJEM CE GLASACKOM MJESTU (GDJE VUCICU TREBA) GLASATI! ONDA VUCICEVI IZ SRBIJE ODU U BOSNU I GLASAJU GDJE DODIKU TREBA, ISTO I U CRNOJ GORI!
U BOSNI IH ORUZJEM TREBA DOCEKATI!
Jos 10 godina sigurnog karanja u glavu i egzodus normalnog svijeta se nastavlja ubrzanim tempom.
Pametnom je korisniji inteligentan neprijatelj nego glup prijatelj.
Kradja. I u bosni se kradu izbori 100% iz prve ruke znam.
U Srbiji nista novo, zaludjena masa.
Balkan u vjecnom mraku. Jedino su se Slovenci malo odmakli! Laku noc
Kje je Janez Janša?
Narodna skupština Srbije ima ukupno 250 zastupničkih mjesta. Znaci manjina se ujedini ima 137 mandata i skine Vučka 113 mandata. Jebena matematika🤣🤣🤣
U toj manjini bi morali biti i Ivica Dačić i Vojislav Šešelj.