Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači hrvatski špijun je srbin za kojeg još nije utvrđeno ima li hrvatsko državljanstvo. haha...
Sad će prvo napasti Hrvatsku zašto srbima iz Hrvatske ne daju putovnice, pa ako dobije onda će biti hrvatski špijun u pravom smislu te riječi. Nije bitno što je Srbin iz Knina.
moze biti ali u ovom slucaju je izmisljen ili ce nekoga nafatati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komplet im vrh poslati na lijecenje, paranoja je previse uhvatila maha.
Vučić:Trba mi špijun i to hrvatski Vuč(ev)ić:Razumem
U srbiji je od dobijanja priznanja 1878.godine od Službi Rusije i Engleske najrasprostranjeniji zanat bio i ostao špijun! Oni su se toliko ponosili sa time da su štampali i vizit karte gdje su upisivali da li je opštinski ili državni špijun a nakon formiranja tajne organizacije Crna Ruka 1903. godine i tajni agent!
Hiljade srba ima hrvatsko državljanstvo i svaki od njih može biti optužen za špijunažu i to sa obje strane s/h granice uključujući i mene koji živi u BiH a ima srbijanski pasoš a nije ni srbin ni hrvat!
znaci nije hrvatski spijun, vec srpski, ha ha.
Sverin Vuckovic?
Severina*
Spijun na napuhavanje
Ovome ćeli Grunf piše izjave
Najveći i najbolji vaš špijun je Vučić,kasno će biti kad to shvatite.
Smucko ga uhapsio osobno
Jest stvaran ,zove se litijum
Koji mitomani hahaha
Kontam da nije Ivica Dacic . Al ne moze biti on je Hrvat
On je albanac a regionalno janjevac hrvat!
biće da im je lik koji uzima terapiju rekao da je hrvatski špijun, a da su pajaci ispred države Srbije kao ozbiljne banana države sve to ozbiljno shvatili, i još izdala saopštenju o tome.
Ovi su od drzave napravili reality hahaha
Kako ovaj to misli da je neko porijeklom ??? Šta je on to sad??? Vanzemaljac?