Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titini borci umiru u 101 godini, a borci AR BiH, vrs i hvo u pedesetim
Ne znači da ni Titin režim nije valjao. Manje loš nije isto što i katastrofalan. Ne zanosi se.
.ebi ga brate. Ko je nama kriv sto nismo gladovali od '91-'95 kao sto su Titini borci 4 godine gladni ratovali. Eno ga Manolic u ZG. 101 godinu ima. Jos vozi auto. Vidi,cuje a mozak mu radi bolje nego nekome od 50 godina. Ne bi me cudilo da se sam odveze do Tivta kolegi na sahranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta, da ne bi korone mogao je on još
Dobre i efikasne vakcine ocigledno haha
zao mi joze manolica....nece mu imati tko na sprovod doci
Ovaj se nazivio ,jebö mu pas màter...
Joža Manolić dislikes this
Slava mu
Sto vi novinari volite napisati da je umro od kurone a uvijek izostavite dio da je bio vakcinisan isto kao i onaj Powel, eto prije kurone ljudi su zivjeli po 150 godina sad umiru u cvetu mladosti sa 85-90 pa evo i neko sa 100 godina.
Bio je veliko postovano ime u svoje vrijeme.
Tako je nije džabe dobio 11 visokih priznanja i 10 visokih priznanja od 10 država .Tito Mamula i ostali titovi saradnici u svijetu se takvi nerađaju nego kao Trump,Milošević ,Tuđman ,Karadžić,Mladić Čović,Dodik i ostali maloumnici i zločinci.
vjecna slava i hvala. Nisi doduse uspio sacuvati Jugovinu od lesinara, ali i ono sto si stvarao je za ove danas nedostizna misija
@posokucakucaposo pa gdje cu se udat kad skoro svi ko.curice, uske farmerice, izbrijane obrve, toribice oko struka.. jel su to muskarci danas?? Jel me zezas ili? Pa danas su zene vece muskarcine od zena.. oni samo ulickani nalickani zvalje nargile po 5 sati.. NO thanks!
Od žena sa za kog cu se udati retorikom treba bjezati kilometar tebi da neko skroji momka po tvojoj mjeri nasla bi mu 25 hiljada mana a to da su zene vece muskarcine pa jbg to ste i htjele da budete iste kao muskarci,dobile sto su i trazile
A njegovo ostrvo na ulazu kod prevlake su prodali azerbejdzancima, to jest , Milo kupio sam sebi preko 11te ofšor svoje firme....koje fore majko moja..
Lahka ti zemlja druze Mamula i pozdravi nam druga Tita.
Zavisi gdje se susretnu...
U cvijetu mladosti
Hajte!
Masala nazivio se
Koja impresivna biografija.
šta je ovo niko od poznatih da umre od smrti svi od corone pa imal kakva druga bolest za umiranje