Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jednog mrzitelja Bosna nadživi,a i sve će tako..
Nije preminuo neko krepo govno od covjeka
PREDSEDNIK BULATOVIC mora biti sahranjen u aleji velikana.rodjen u bg,ziveo u bg.negde blizu SERDAR JANKA VUKOTICA.obadvojica su zivela u teska vremena za srbe.nisu se ni prodali,predali,nego svoje sveto srpstvo uvezano vecno sa CGsacuvali i branili srpske interese.mi kazemo DA NIJE BILO KRVAVOG BOZICA NA MOJKOVCU,NEBI BILO NI VASKRSA NA KAJMAKCALANU.ta pobeda srb oruzija je velika.malobrojniji srbi crnogorci su satrli austrugarske trupe uz male gubitke i tako sacuvali odstupnicu srb vojsci.
da bude sahranjen u aleji velikana.dal je ostavio neki testament,mozda da pociva u kucima pored sina koji mu je umro u 21g.ako ne dole,onda aleja velikana.ode sad kad si nam mozda i najpotrebniji.stvorio si mila,on te Izdao.mogao si ti biti hunta milo.ali nisi se prodao za pare,niti se odrekao vekovnog srpstva,zbog vlasti i koristi.POSLEDNJI POZDRAV MOJ PREDSEDNICE.ZNAJ DA TE SRBI MA U KOJOJ SRPSKOJ DRZAVI ZIVELI U REGIJI,ZABORAVITI NECE.KAMO SRECE DA SI TI VLADAO.BAREM SI CASTAN I POSTEN BIO
bio je gromada.jedini predsednik,premijer dajem ruku svih eks ju drzava,koji dinar nije ukrao.najveci dukljani mu odaju postovanje.inace svi znaju da ga je u drugom krugu na dps iZborima 97g pokrao djukanovic.kupio me kada je rekao da mi komunisti nikad ne mozemo oprati svoje grehe,zbog 45g unistavanja srb nacionalno etnosa.POCIVAJ U MIRU MOJ PREDSEDNICE.TI SI BIO I SRBIN I CRNOGORAC A SAM SI REKAO 1000 PUTA DA JE TO JEDNO ISTO.TEBI ONA DZUKELA TREBA DA DIGNE SPOMENIK A NE BROZU.
Previše dugo je i živio.
poserem ga.nadam se da jo dobro izgrizo jorgan don nije krepo mater sebi hebo
crklo pasce.
@tutinkamin ne vrijedjaj pascadi.
Za razliku od danasnjih celnika i Mila lopova bio posten. Srbi u BG ga pokvarili.
I Milo je deportovao i proganjao muslimane SDA sandzaka, poturanje oruzja i prebijanja muslimanskih porodica devedesetih u CG - ne Momir. Ali nisam ovdje da budem apologeta ovog covjeka nek pociva u miru.
Ovom će i sahrana biti od budžetskih para. Taj je na budžetskoj sisi od osnovne škole.
vala ko da me pitao,popišam mu se na grob,otac ga hebo četnički....
Svi ""ovi političari sa prostora ex yu""" su za nekog zloćinci a za nekog heroji. A onda ovisno ko piše istoriju.
Momo lipso eeeee cuj,jebo on brkove svoje cetnicke
Prno u cabar!!
Jedno govno manje na ovom svijetu.
Kakva vlaska njuska
Djubre mi nije jasno kako je uspio da izbjegne svo vrijeme lice pravde ali eto ako tamo postoji onda ga cekaju u redu svi oni nevino pobijeni u cijim ubistvima je i sam davao ogroman doprinos pa neka mu tamo sude govnu jednom.