Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A maloprije plazmu jeo.. :(
Pocivaj u miru! Najbolji keks ikada, ja mislim ko je imao uslove u zivotu, nijedno dijete nije odraslo a da se nije hranilo sa Plazmom.
Evo ja sam odrastao bez plazme, nije da je ne bi volio, nego nam je roditelji nisu mogli priuštiti,samo najmlađem bratu mama pravila Ptit bet sa mlijekom, a mi ostali skrivećki krali od toga😄.
Jeftini plagijat italijanskog brenda, prodavanje muda pod bubrege...
Ne pise da je on radio u Lasti iz Capljine,upoznao sam covjeka,mnogo dobar i posten.
koliko je ovaj srcki proizveo boga ti pitaj a ljudi ko drogerasi kad kazes plazma ono aaaa.#kesk bez secera
“Plasmon” su talijani izmislili prije 100+ godina 🤣 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Plasmon_biscuit
Pa jel Petar ili Predrag?
Idealan keks samo kad imaš proliv Po meni nizašto drugo Lindzo je za njega pojam Pozdrav iz capljine Hvala
Širom EU se zbog te IT licence prodaje pod imenom Lane ali slabo prolaze. U Srbiji preko 30% prodatog keksa je Plazma. Podatak od pre nekoliko godina. Sa novim proizvodima može biti da su prešli 50% a to je količina od preko 50.000t. Fascinantno
Ista stvar i sa gospodjom koja je stvorila Vegetu, zacin koji se koristi n asvim kontinentima. Nikad ga ije patentirala. Veli, bila sam placena da budem inovator u Podravki.
Najvise se u exYu kralo iz Italije.
odlican keks samo ona slana plazma im nije trebala
svaka ćas la jaro kexs naibolji ocami topise ustima