Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De fakto i de jure priznanje nezavisnosti.
prizna ga pi4kousti i to bez kisobrana u ruci...
Rezi me gdje sam najtanji ako Shizoje ovo ne predstavi kao veliku pobjedu. Puste godine k.rcenja, i ode srce Srbije. Jos Verhely ode na raport... Nastave li se bahatiti ode i manji entitet na dobosh. Svima ih pun klinac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Priznat će pasoš znači priznao je Kosovo nezavisno., Ali sad će Vučko izaći i reći kako im nikad neće priznati da se mogu takmičiti na Eurosongu i to narodu predstaviti kao pobjedu
Nema od ovoga nista, ne smije ovo potpisati
Sad ide republika sandzak koju prvu ce riznati republika turska.....
Sta kažu šta je ono srce ❤️ Srbije?
Kosovo je drzava. Wtf balvani.
Kosovo je već odavno nezavisno 🇦🇱🇦🇱
Beograd ce priznati Kosovo a ne samo pasos. Ostalo je igra i cjenkanje. Srbija je qrva i sada se samo utvrdjuje cEna.
Kosovo je davno otišlo u samostalnost. To je neminovna činjenica i kome to nije jasno on il je lud il se debelo pravi lud.
Mene vise interesuje,šta su za uzvrat Srbiji obećali???
Kako srba nije stid kad srbi u sjevernoj Mitrovici već 24 godine ne plaćaju poreze,struju,vodu,telefon ,primaju plate od Kosova i srbije i takve privilegije nema niko na svijetu.Dosta su srbi 100 godina u dvije bivše Jugoslavije-srboslavije imali najveće privilegije u odnosu na druge narode.
çmarousti vazeljinko
U srbiji su najbrojniji narod ROMI koji nemaju ni jednog poslanika u srpskom parlamentu.Nacionalne manjine u srbiji ćine preko 50 posto stanovništva koje nemaju nikakva prava.
Kakvo god bude unutrašnje ustrojsvo Republike Kosovo srbi će biti getoizirani.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika.Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu iz 2011godine na Kosovu ima 1.47 posto srba odnosno 25 hiljada.Danas srba na Kosovu de facto ima manje od 1 posto.
Kažu Kinte Kunte Južna Osetija Angola povukle priznanje Kosova. Zna li neko gdje su ove države?
Kosovo nije srbija
Sve je OK samo im nemojte dozvolit PC na Kosovu....
Pa jel moguće, šta kaže Šišmiš Vulin 🤫
Moj Lazare proda te derpe ahahaa ahahaa
😂😂😂😂 Nema ga a niti će ga biti, Srbina naravno, koji će ono što je krvlju srpskih predaka natopljeno i kroz istoriju od raznih osvajača branjeno i oslobađano, da prizna da nije dio Srbije. Taj se nije niti će se roditi. Da, trenutna konstalacija snaga u svijetu je takva da su Kosovo i Metohiju opet okupirali i svojataju je. Ali, po onoj staroj narodnoj, nije ničija do zore gorila…Samo polako, klimaj i kupuj vrijeme.
Yebbena je ta tvoja boljka ....
Vucic zna,ne prizna li Kosovo idu sankcije