Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posteno
@Admiral vecina Srbijanaca su cestiti i posten narod nego nesmiju pokazati sta misle od diktatora!
Hvala Beograde, marš FGR i vi i vaš festival i vaše gey parade bagro jedna samoljubiva
Bravo Beograde!
Hvala Beograde, marš FGR i vi i vaš festival i vaše gey parade bagro jedna samoljubiva
❤️❤️❤️
VIŠE JE BUDALA I NACIONALISTA U REPUBLICI SRPSKOJ NEGO U BEOGRADU.
Ovi vaši protesti su otvoreni poziv na nasilje. Razmislite o tome.
U srbiji svaki dan nasilje nad zenama a oni se nas sjetili
Hvala zdravom dijelu Beograda. Kriv je sistem i kod vas i kod nas. Žrtve sistema su i ubice i ubijeni. Sistem im je omogućio da odu tako daleko.
Svaka cast Beogradu! A zasto mi ne protestujemo, nama kao dobro i sigurno?! Kakav sistem jbte, sad svaka zena mora sutiti i trpiti do kraja zivota debile koji ih zlostavljaju jer ako se obrate za pomoc bit ce masakrirane, kakav sistem jbt! A nama koji smo se nadali u bolje dane haman nista ne preostaje nego da trazimo sigurnost i miran zivot na zapadu.
Tako je ljudi,svugdje ima normalnih ljudi i trebao bi nam prioritet biti voditi bitku sa krivičnim zakonima i psihopatama i ubicama svih religija i nacionalnosti.
SFF nazalost bitniji nemaju sad vremena
Danas su održani 15 protesti opozicije Srbija protiv nasilja od opozicije koja je blokirala Knez Mihajlovu i Nemanjićku ulicu.
SVI ĆE PRIJE NERMINA NJIVE NAMETNUTOG!
Hvala Beograde . Nikomu ne ponovilo se .
Beograd pokazao više empatije prema ubijenim nego Sarajevo.
Ŕespekt
Treba se zajednicki suosjecati sa žrtvama... I ne dozvoliti da se vise nikada ne ponovi bilo gdje... pozdrav za BG ...
A gdje su gradjani BiH da protestuju u Sarajevu za svoje gradjane, u drzavi u kojoj kad prijavis nasilje dobijes metak u celo. On: "Gledajte kad imate posla sa k*rvom. Hajde k*rvo izjasni se, sto si me prijavila policiji?" Ona(sva izoblicena od batina):"Pripala sam se za sebe i za dijete" On: "Gledajte sada ub*stvo lagano" Pitanje za drzavu: Kako je on saznao da ga je ona prijavila policiji i tko ce odgovarati za to?