Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kopiranje članaka sa srbijanskih portala. ETIAS se najavljuje već par godina i odnosi se i na BIH kao i druge non-EU zemlje. Ispade Srbija sad nešto problematična pa ih kažnjavaju.
Hahahha pa ovo je za sve drzave van EU Klixe dragi
koliko je poznato, ovo se odnosi na sve non-EU clanice, samo sto nasi zvanicnici i nadlezne sluzbe uvijek kasno reaguju i ne informisu gradjane na vrijeme
O ovome se pisalo ima 2-3 godine, i to vrijedi za sve države koje nisu članice EU. Ubrzat ce provjere na granicama, i povećati kontrolu. Što je kljiks baš izdvojio Srbe, ne znam 🤭😁
Treba im uvesti Vize za EU, neka idu u dragu im majčicu Rusiju
Režim viza se vraća na mala vrata
Smijesni ste. Za ovo odobrenje trebat ce account. Tamo cete uplodovat pasos. Nema vise srbi malo sa bosanskim malo sa srpskim.
Ko bi pri zdravoj pameti putovao s bosanskim a ima srpski?
Bože koji glupi klikbait. Sad sam tražio po netu. Ovo će i za Bosnu važiti, sad sam čitao. To odobrenje važi za 3 godine i plaća se 7e.
Pa biće potrebno i za bosance....
Pa zar smiju henocidni u EU,imaju li obraza?
Pa ako je iko genocidan narod onda su to schwabi, o cemu ti pricas? 🤣🤣🤣
A za Bosnu ne?
Imam osjecaj da ce Srbija uci u EU i NATO prije BiH.
Ja bi rekao da će prije NATO ući u Srbiju.
Šta će srbi na mrskom zapadu? Ništa Rusija i Kina?
геноцидна_српсKa_kk1 Sve je ovo naše uskoro i evropa akobogda Inšalah.
Ne vade ga braći preko Drine
Informiši se mlo , ne vjeruj svemu što pročitaš. Vidiš to važi zi za tebe i to bez obzira sa koje strane si Drine ...
Pa nije to samo Srbija, nego svi valjda koji imaju bezvizni rezim