Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucicev i Milanovicev pajdo.
Rama je car , pokupio pare od Vuje i slagao mu za slobodan balkan , kosovo ide svojim tokom prema evropi , srbi pucaju ali bez metka , Pink TV prikazuje lazi i obmane . Zapadni Balkan je propast hehehehehe
Zaista je car, zemlja mu leglo mafije, najveći krijumčari droge u evropi, direktno povezan sa mafijom, haman pola naroda mu je u dijaspori, jedna od najsiromašnijih zemalja evrope. King nema šta
Ima bre zemlja da gori, kako rekoše Tarabići gvozdene ptice će da bljuju vatru po Srbiji, srba će ostati tek toliko da će svi stati pod jednu šljivu. Kako li su samo oni Tarabići bili vidoviti.
Vučić saziva vanrednu sednicu bezbednosti, skontali Amerikanci da Vučić samo instalira naoružanje u Srbiji za Rusiju pod izgovorom da Srbija kupuje naoružanje.
Bravo, uvijek bili pencilin "komsijama"
Eci peci pec
Sljedeca NATO baza u Srbiji.