Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sestra mi je udata u Sandzaku. Da li ste vi svjesni koliko je Vucic/Srbija izgradio Pazar - od nove bolnice pa dalje putevi itd.. Sаda jedan Bosnjak postaje general Vojske Srbije. Tamo prosjecna plata pretrcava nasu kao i u ostatku Srbije. Bosnjaci sportisti sve vise biraju da igraju za Srbiju. Znaci, i te kako je pametno voditi mudru politiku.. Da je bar Izetbegovic vodio takvu politiku 1992. godine. I mi smo mogli tako. i sve bi bilo drugacije.
Ljajic je veci srbin od Vucica 🤮🤢
uvijek je sa njim u koaliciji .... nije samo on i drugi vjerski cimbenici su bili ili su ... to je u redu ako zelis bolje svom narodu ali nije u redu ako te koriste kao marionetu i kao SANU igraca
Tesko se svakom bosnjaku u srbiji sa ovim govnaroom
Nema vlaha dok se ba li ja na povlaši
visoki predstavnik u Srbiji dvadeset godina
Cim je rhm Zukorlić preselio počeli se vukovi sabirati .
Najveci izdajnik Bosnjaka u Sandzaku Rasim Ljajic...
Izdajnik
Rasim je najmudriji politicar na Balkanu