Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci otprilike koliko i Hrvata u BiH. Zasto ne zahtijevamo i mi da su Bosnjaci konstitutivni u Crnoj Gori, pa i u Srbiji?
Pa u Srbiji je Bošnjaka ni 2% ! Ne sanjaj !
Aha, sad nema građanske?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znači ništa od srpske CG.CG je crnogorska.
Broj Srba je skocio 15% od prošlog popisa. Ili je prosli put inzinjeriojom popisa smanjen broj Srba ili se crnogorci opet sad izjasnjavaju ponovo Srbi, nije poznato, ali Srba ima vise 15% sad na ovom popisu
da li su popisali crnogorce koji zive ili studiraju u beogradu?
da li su popisali crnogorce koji zive ili studiraju u beogradu?
Procentualno više Bošnjaka u CG nego Hrvata u BiH.
kako to zar oni nisu Crnogorci po građanskom konceptu koji se želi instalirati u BiH.
Cak 75% stanovnistva u CG se izjasnjava da prica i pise Srpskim jezikom. Taj podatak izostavljen
Bajke su ne drugom spratu.
Bosnjaka u Crnoj Gori ima 58956 Od toga njih 100000 zivi u Sarajevu Cudo nevidjeno
vise nego hrvata u bih
Oj, junaštva svijetla zoro, majko naša Crna Goro, jedina si za slobodu ti ostala srpskom rodu, dat će Bog i sveta mati, da se jednom sve povrati Na Lovćenu Njegoš spava, najmudrija srpska glava, Lovćen kite Petrovići, a Kosovo Obilići, Durmitore, je l' ti žao što se Lovćen opjevao, ne, neka ga, nek' se pjeva, zasluga je Njegoševa Ko se stidi ove pjesme, zaigrati oro ne smije, ko se stidi porijekla, vazda rđa dovijeka
Zašto samo fokus na Bošnjake na ovome "građanskom" portalu?
Ovo je vecinski bosnjacki portal, bas kao i drzava BiH
cuj izjasnili se kao muslimani, ljudi u 2024. godini ne znaju koja je razlika izmedju nacionalnosti i vjeroispovjesti
Znaci tzv konstitutivnost je predvidjena samo za Bosnu da bi Beograd i Zagreb preko tzv konstitutivnosti imali potpuni kontrolni paket u drzavi Bosni i Hercegovini.
2011g bilo 6.000 Hrvata, sad ih nitko ne spominje, a 1939g Boka Kotorska i Tivat bili u sastavu Hrvatske. Prije uspostavljanja NDH.
Bošnjaci su konstitutivni narod u CG jbg.
Problem je što izborni rezultati ne prate tu statistiku. Ili Muslimani glasaju za Srbe ili je popis falš.