Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju progutati žabu zvanu ZSO, inače....
Ameri svoje saveznike i prijatelje onako momački trpaju. Ukrajincima, evo rakete, evo sve al' nemoj da bi na Rusiju šta ispalio. Albancima na Kosovu, evo država al' nemoj da bi na sjeveru vladao.. Nama u Bosni, mi vas volimo, al' vi se ništa ne pitate.. 😂😂😂
DESPERADOS ESKOBAR BI DA: SJAŠI KURTI DA UZJAŠI MURTI! ALI KURTI NEĆE POPUSTITI MAKAR GA OBJESILI, PA NIJE ON KAO OVAJ NAŠ TROJKAŠKI OKOT.
Atlantistički fashizam na djelu!
Zapad trazi Krscanske zajednice gdje god bila vecina Muslimana. Kako u BiH sa RS-om, tako sad i na Kosovu. A prica o Srpskim zajednicama po Hrvatskoj nece da cuju. Ili mozda Bosnjacka zajednica Sandzak? KRST NECE NIKAD NA KRSTA
Pa đe ovo ima braćo mila? Srbi namlatlili NATO vojnike, a prijete Kurtiju!!??
Nije frajer da poklekne sada! Vučić mu sve namjestio i sada mu natovario ovu dvojicu da ga ucjenjuju, a svakako niđe para!!!!
Nagrađuje Amerika i EU,ponovo ove svetosavce.Ovako su im dali državu kada niko od njih nije bio na njenoj teritoriji,za vrijeme I svjetskog rata.Krfskom deklaracijom.
Ako ti potpises ugovor s bankom o kreditu, jel mozes onda rate odbijati da platis, da ne bi cinio ustupke banci ili je to tvoja ugovorna obaveza? ZSO su potpisane
Za pogoršanje situacije na Kosovu,krivi genocidasi, a oni će da sankcionišu Kurtija.
Kakvi retardi
ne daj Kurti pod cijenu da nema ni vode ni hljeba na Kosovu. Sve je bolje nego nova PC
Haj ti djeci pojasni da je BiH zaratila 1990-e i kao posljedica nereda na Kosovu od 1980-e.
Znači Kurti radi kako treba za svoj narod čim mu ovi prijete.
0dlicno `radi` za svoj narod, 6 sati dnevno nemaju struju, prosecna plata 285 evra, jestivo ulje skoro 6 evra litar, investicija nema. Cekaj da vidis prvi dan kad im ukinu vize da vidis kako dobro `radi`.
Ništa od toga. Šiptari su im platili redom i ništa im ne duguju ali očigledno da alama i zjalama nije dovoljno
Srbi otvoreno podrzavaju ruje a ovi iz EU prijete Albancima ..treba kurti protjerati njihove snage s Kosova da se porokamo
Šta te briga Kurti, imaš Sarajevo iza sebe. Ono ti nikad neće uvesti sankcije.
Rusofili, više vam Amerika pomogla nego Rusija 😂
...niko nije oteo Kosovo Srbiji,Kosovo je čekalo od 1918.da se oslobodi,kada su ga Srbiji isti ovi dali koji danas opet ugađaju velikosrpskim paščadima.