Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on ni koristan samo idiot
Ne znam kako je on zalutao u politiku. Lik očigledno ima oštećenja na 21. X hromosomu - pukom srećom je izbjegao daunov sindrom.
.....korisni idiot..... odlican epitet, karakteran i niko ga bolje nije opisao. ZLO koje nanosi stetu u idnosima BiH i Hrvatske
E moj Davorko, da si na klixu napisao da je predsjednik, korisni idiot, sad bi te klix banovo. Ovako, pošto se ja u potpunosti slažem sa tom izjavom, očekujem reakciju klixa.
Nije on korisni idot on je idiot profesionalni
Ruski odani vojnik na Balkanu,čini sve da dovede ruse na granicu EU.
Idiot je mala riječ za takve neka ide kod Dodika tamo im stižu pare od Putina
Bubuljičavi IDIOT !!!
Zamisli nazivas se novinarom i otvoreno izbacujes ovakve vijesti kad ustvari trebas imati neutralne clanke
E jes mu Klix postavio fotku
Budala parekselans, kad mu istekne vrijeme bice opet naklonjen Predsjedniku Komšiću, Vrapče je njegova sledeća Ustanova a Slavica jos za upotrebu
Sigurno mu je lavrom poklonio malo bijelog sto takozvani predsjednik najvise voli.
RUSI su financirali Milanovićevu kampanju za PREDSJEDNIKA HR !!! Sad se TIP pravi GLUPAN, i izjavljuje da Amerika i NATO vode RAT protiv Rusije !!! Pa nisu Amerika i NATO ušli na TERITORIJ RUSIJE !!!
Jos malo i njegovo je gotovo nece se ga narod ni secati. Mrcina je uvek pjana nezna sta prica niko ga nebanda… izdajnik hrvata!
Psihoticni precjednik.
Vrijeme će sve pokazati. Kulturno razoružavanje malih u evropi, kad sve pošaljemo za ukrajinu onda će naoružani biti samo 5-6 država a ostali će biti pometeni.
Navucen na rusku semu! Bjelooo
Kakav je kokain predsjedniceee