Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćemo im mi poslati? Jedino Baketa sa džojstikom
Pošaljemo Asima dronom
Biseru i hurme.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove tenkove je Makedonija dobila na poklon od Rusije kada su ih šiptari napali! Šta reći a ostati pristojan?
Te tenkove je Sj. Makedonija kupila bas od Ukrajine kada su ih Siptari napali. Kome su Rusi ista dali besplatno? Srbima naplacuju " donacije" Migova,tenkova... a Makedoncima ce da daju za djabalesku? U kojem ti paralelnom univerzumu zivis?
Mora se riješiti ruskog naoružanja ako misli u nato tako je i Srbija BiH sve kalaše i ostalo rusko naoružanje poslala u visoke peći u Zenici na topljenje a NATO im dao svoje naoružanje i kalibar municiju.
Bosna i Hercegovina ce poslati Dusanku Majkic, kad je vide Ruje ima da bjeze iz Ukrajine.
Zamisli prvo ti iscupaju korijen jer vise nisi Makedonac nego nesto izmisljeno u stilu Sjeverni makedonac i jos kao ti koji vise ne postojis doniras nesto sto ni sam nemas... Znaci cao pameti!
Mi možemo poslat tabijski top
Istina je da su ih 2000 nabavili iz Ukrajine, nakon arbanaških terorističko akcija, tako da se tenkići sada vraćaju kući..
Nevezano, ne znam ima li nacije koja toliko srčano ulazi u svaku želju zapada, ispunjavaju či im svaki hir a nedobivši apsolutno ništa zauzvrat... Draga mi je to zemlja, ali su toliko naivni, bez ikakve vizije, sasvim sigurno osuđeni na propast... Ovi tenkovi, iako stari, rađeni ć su za SSSR i deo su bolje serije sedamdestdvojki, sa jačim oklopima, bojim se da će im u dogledno vreme zatrebati ali biće kasno..
Ja ipak mislim da je to po naredjenju nekoga iz vana.
Samo si metu na čelo crtaju. Prije 10 dana ovdje vijest kako im prijeti energetski kolaps i nemogu kupiti el energiju. Još se sumnja da će i sa Bugarima imati problema
Smeća sto ima po zapadnom svijetu,sve se salje u Ukrajinu.
U međuvremenu, Rusi vade T-62 i šalju na front.... 😀Ukrajincima je svaka sovjetska tehnika sada jako dobrodošla.
Uh, opet će me Klix prekrižiti, ali moram reći : sad će sigurno pobijediti!
Hahaha, plakat će Makedonci za svojim tenkovima. Oni misle daće Bajden nove tenkove američke proizvodnje i to - DŽABE ...MALO MORGEN
šalje Bake dva topa Iftarska
hajmo i mi kojeg robota pa nek ide sve u polje mandarina
Tenjak siiine
Mi ako želimo pomoći Ukrajini trebamo poslati Bakira, Mileta i covica Rusima kao ispomoć.
I Sebiju da ih liječi
Muke mi ježove, moremo li him mi poslat jedno sto kila hurmi?