Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKAD NECEMO ZABORAVIT KAD JE NAVIJACKA GRUPA MARIBORA "VIOLE" NA SRED CARSIJE SKADIRALI NOZ ZICA, A POTOM IH MANIJACI POLOMILI!
Ma najgora zemlja, žao mi našeg naroda što im mora ići raditi tamo. Baš smo poniženi.
Gdje ima dima ima i vatre.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko misli da je ovo fakat izmisljena prica zaje*ao se je*eno. Viktor Orban je nacrtao kartu Europe gdje pola Hrvatske pripada Madjarskoj i desnicar je i mrzitelj svega sto ima veze sa islamom. Upravo Orban je podrzao Jansu jer su isti obojica i prica o raspadu BiH je istinita. Bas ce vam neko rec od ovih u lice da je to istina. Naravno da nece
Sad se ko lafo mi okrenuli ovoj temi, nije belaj ono sto se desava na KCUS , afere respiratori, tenderi i kojekakve utakmice? Halo ba? Narode de se malo ustinite i probudite se!
Mislim da treba sve susjede odjednom napasti ali tek kad srusimo most peljeski.
I vi preko nas. Treba vam svima atomska bomba i gotovo.
Završavaj ložionu,tri dana dosta...
"Neće ba dat Europa 2.0"
Franc, ne rise. Pitam te ko ti je ata?
To bi značilo- ako padne Janšina vlada, kriva je Bosna!!!...cccc..rušimo tudje vlade a svoju ne možemo ni pomoću trikova!!
Halo Damage Control hebo vas Janša glupi u usta. Nek čestita Trumpu na trećem mandatu.
Raja, oružije kući držite, nabavljajte u velikim količinama, podmažite cijevi, trebat će nam. Ili se spremite da idete u grobnicu br. 2 SREBRENICA BIRAJTE: ili ćete se braniti i pokušati opstati, ili ćete se goloruki predati krvolocima i GENOCIDAŠIMA.
Bosna i Hercegovina ima totalno lose komsije. Nije dovoljno da su ubijali sada hoce i da ukradu sve. Zato ljudi.... BOJKOT SVIH PROIZVODA IZ hr, slovenije a i srbije sve dok ne prestanu se ponasat kao da im je BiH babovina. lude zemlje. Sto bi se trebali bavit svojim malim prkno zemljama oni se bave BiH... kao da bi se ja bavio emonomije mog komsije a u mojoj kuci ludilo. E to je ono sta da da pi paznju negdje drugo okrenuli. Sto bi se trebali okrenuti ekonomiji oni se igraju ratom.
Joj Slovenaca jesu ruzni jbg,bas rugobe
Gdje su vakcine? Ko odgovara za moze se reci ubistva na KCUZ? Ili to novinari nemaju kapaciteta da podu o dvije bazne stvari istovremeno?
Mislim da treba Srbija i Hrvatska da pripadnu Bosni i Hercegovini
Stoko Slovenacka, dobro mi znamo kolike ste vi pi.ke i dok smo zivjeli u zajednickoj državi. Mamicu vam lažljivu i kleptomansku, treba izbjegavati kupovati svaki vaš usljivi proizvod. Je.o ti Janša sve redom, fasi.to onaj smrdljivi.
Ova idiotarija oko non papera je realnost političkog Sarajeva, i potencijala lažnih elita, vjerojatno vrsni istraživač Avdo Avdić, u suradnji sa hajte molim vas Sejdom Komšićem, koji dok nije postao nametnuti član Predsjedništva bio je predmet sprdnje samo vlastite obitelji, sad cijeli svijet vidi kakav je idiot Sejdo Komšić.