Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aminokiselina koja se nalazi u listovima zelenog čaja djeluje isto kao kofein U kombinaciji nije dobro mada dosta ljidi pije zeleni čaj i kafu što mu ga dođe isto prevelika doza stimulansa pogotovo nije dobar za djecu kojoj je dostupan!!
Ne dajite omladini ove napitke i baklavu, razape ih pa ne znaju kud s energijom. Malo pure ašov, lopatu i pici
Prevelike su doze kofeina u energetskim pićima, ako želite da sacuvate svoj život izbjegavajte svako piće koje sadrži kofein.
Nažalost to omladina ne razumje a roditelje boli briga
Otpad hemiski kon to pije nije dobar u glavu.
I kod nas se prodaje, hoce li nasa inspekcija reagovati?
Nema kod nas ova kofeinska verzija.
Kad ova djecija bolest stigne kod nas, zasucite rukave, jer batina je iz raja izasla.
Kod nas inspektor dobije paket soka da ponese kući napise zapisnik sve ok i vozi dalje...
Kakve su inspekcije u BiH početi piti vodu 7 puta kuhanu i samo to piti
Ovo njesra ko uveze kod nas treba ga bojkotovat a djecu i roditelje koja im daju novac da kupe,u domove i ludnice smjestit,mozda malo radikalno al nema nama pomoci bez cvrste ruke