Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvim slucajevima tj kad je u poodmakloj fazi trudnoca sam za abortus. Samo mi nije jasno kako znaju da je maligni tumor? Zar ne bi trebala biti uradjena biopsija da se zna da li je benigni ili maligni tumor?
Pa sigurno je uradjena biopsija, mozda je koristena i metoda resica ili iz amnionske tecnosti, nazalost podosta sam upucen u ovakve situacije i podrzavam abortuse nezdravih trudnoca.
Šta misliš, da nije urađena nego napamet govore? Nisu javili tebi lično da su radili biopsiju pa si sumnjičav?
Drzava te tjera da rodis bolesno dijete koje ce se patiti a i zena zajedno s njim, uzas
Samo se pitam gdje je granica za prekid života da se neko ne bi patio. Dok je beba u stomaku u redu je da se ubije, a kada izađe onda nije u redu?
katolička diktatura nad zdravim razumom, eto šta je to
Božje milosrđe dotaklo tvoju osobnost a egzorciralo Kainskog duha.
Idi u Sloveniju i sretno 😔🙏🙏
Sve dok majka ne rodi, dijete je "mačak u vreći". Kad se radi o Islamu npr. dozvoljeno je do 12.sedmice uradit prekid trudnoće zametka sa više malformacija, a kad se radi o ovako odmakloj trudnoći, onda se iz razloga vjere PRIHVATA sve što treba da se prihvati i na taj način veliki dio grijehova se opere. A i 100 slučajeva pogrešno uradjene dijagnoze u prenatalnoj fazi djeteta znam. Neka rodi, neka podnese ono što je namjenjeno, tako vjera nalaže, iskušenje je to i ništa više.
Jesu li u 7st imali ultrazvuk?
Svakakvi d*ebili i komentarisu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zakon iz 78me? Pa onda je Hrvatska u EU samo zbog Lidla i porobljivanja naivnih Hrvata?
Roe vs Wade u Hrvatskoj. Brži od Amerikanaca.
zato je dobro kad imas mogucnost.. eto, bosna ti je blizu..
Bože, pretužno.... Neka ti Bog da snage, Mirela🙏