Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Komšiću i uči , čovjek se odriče funkcije predsjednika i ide u borbu za crveni SDP dok ti trušneš u Titi s pivom i čivasom i prodaješ maglu.
Jesi ti glup il ne kontas da je pozicija premijera u hrvatskoj veca i da nosi vecu vlast nego pozicija predsjednika?
Milanović se odriče predsjedničke funkcije da bi bio premijer!!! I kako se to sad može porediti sa Komšićem? Šta lupetaš ti, majke ti?!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toooooo Zorane, Peđa je bez karizme !
Milanović je bio poražen na izborima prije 8 godina, očito podcjenjuje Hrvate i misli da neko u njemu vidi spasitelja. Milanović je izoliran u međunarodnoj zajednici jer je rusofil i ako se on dokopa vlasti, ode Hrvatska kvragu.
Isti scenario kao kod Amera, Engleza i dosta drugih. Tzv. ljevica hoće da bude gora od desnice. Izbor je fašizam light ili fašizam, a više se ne zna ni koji je koji.
sda je duboko zaglibio kad se veze za takvog lika.. to nisu sigurno vrijednosti nacela sdp...a to sto ovi nose naziv sdp je zloupotreba...isto kao i kod nas ili okruzenju svaka stranka ima demokratsko u nazivu a ni traga od demokratije
Propasti će ko Grčka. Zalijepila ga medijska haranga i previše čitanja naslova i komentara. Ne kuži da prosječan čovjek tamo (kao i ovdje) uopće ne želi promjenu. Dok se osvjesti - Plenki će ga pomesti.
Veci fasista od dodika
ako on bude premijer.glavni neprijatelj ce nam biti Hrvatska.mogu mislit sta ce sve radit protiv Bosne.
Znaci HDZ sigurno pobjedjuje,ovi iz SDP su teski levati ako mu to dopuste, Zoran misli da je ujedinio ljevicu i ekstremnu desnicu zato misi da moze uspjeti.
Blago rusima😂😂😂😂😂
Placa li mu opet Putin kampanju zna li neko.
Stvarno on vise ne zna jeli doso ili poso.
trebalo je tebe davno osedlat konju
pa ovaj covjek je promijenio svoju demokratsku retoriku cim je izabran za predsjednika. Brze Je to uradio I od Dodika. Veceras ljevicar, sutra vec desnicar.
preglasat ce ga ovi iz mostara
Veoma hrabar potez moram reci, bio fan milanovica ili ne. Odrice se mandata da ide protiv jakoga plenkovica, a ujedno ide sa SDP koji nikad losije nije kotirao u istoriji.
Podrska za Plenkovica i HDZ iz Sarajeva!
Milanović socijaldemokrata? Možda se nekad činilo... Ali samo činilo...