Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako braca Kosovari hvataju Vuciceve teroriste. Bravo !
Pratim u 10 sekundi 100 dislajkova hahaha vucicevi botovi najjaca mreza
Srpski botovi aktivni do iznemoglosti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo nam je dobar primjer kakva bi bila reakcija EUFOR-a kad bi kod nas bilo neko slicno sranje. Zabrinutost i pozivanje na mir, razgovore i kompromis. Ukratko neka bol u predjelu prepona od strane evrope.
VUČICEVI BOTOVI NAJAKTIVNIJI VECERAS
VUČIČEVI BOTIVI NAJAKTIVNIJI VECERAS
Srpski junaci se sakrili u manastir… Tipicno za njihovo junastvo.
Joj kad sad pocne pjevat sta zna i ne zna.Terorista pogani oca mu j......Bravo Kosovo samo odmah munjevite akcije protiv terorista i to sire podrzcje.
Tako i treba… samo jako.
Bravo Kosovo samo udri jako
Uskoro tomahovke rokaju Beograd...past će bomba na ...
Kosova Republjik!
samo jako protiv terorista sada
Puna podrška za kosovare
Velika razlika izmedju Albanaca i nas Bosnjaka,sto oni pamte srpske zlocine,monstrume,i nedaju na svoju drzavu,reaguju ostro i bez milosti,jer Srbi samo silu razumeju. Za razliku od njih Bosnjaci su vecito uljuljani,osamuceni,sprdaju im se sa drzavom,zaboravljaju vrlo brzo sve one momke u patikama i farmerkama sto zivote dase,da obdrane seher Bosnu od podivljalih oraka iz Srbije.
Odaje te ekavica.
Kako se hrabri svetosavski borci brzo presvukose u odore hodočasnika.Ckicepi su to samo takve.Naucili teror nad civilima.Provjerite dobro te evakuisane hodočasnika.
sve te izazivace sukoba odmah likvidirajte
Brza i efikasna antiteroristicka akcija sa minimalnim brojem ljudskih zrtava, policijske snage Kosova pokazale profesionalizam na vrhunskom nivou. Zrbija, sa druge strane, se dokazala kao finansijer i organizator terorizma u regionu, mozemo ocekivati nove provokacije Vucicevog rezima, a narocito je zabrinjavajuca preblaga reakcija medjunarodnih zvanicnika, narocito Borelija, Escobara i ambasadora Hilla
Btw. dzaba palite crvene lajkEve, mene samo zanima sta ce biti sa Escobarom sada kada je jasno da stvari izmicu kontroli, a on je glavni krivac. Escobar se ljubaka sa zrpskim radikalima, daje im dozvolu za razvojanje teroristickih celija u regiji
što su srpski botovi jaki noćas...