Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu vam valjali Bosanci, eto vam sad
Europska ciganija, i to poprilična.
Bošnjo putuje širom svijeta paša moj ne brini, Hrvatska mi nije uopšte interesantna jer imam osjećaj da nisam mako iz Bosne… isto sve hebiga
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta ce jadna! Nigdje javnog WC'a! A ugostitelji kad pitas kao da im zub vadis!
Vidi bošnja što su se uz*ebali oko jedne turistkinje što se popišala. I šta ovi dnovinari sa portala kl(itori)x ima pisat o Splitu?! Pišite šta se dešava u Glamoču, Foči, Tuzli, Ilidži i ostatku bosandžerije. Da malo pljujemo po bosni. 🙂
Samo još fali da krenu vršit veliku nuždu, pogotov kad imaju proljev
ih zavuko bih joj ga krišom
ako je iz Splita upala joj ki...
Jeste li uveli zakon da po moru uz plažu nesmije plivati kanalizacija.Po Bačvicama moraš znat dobar slalom plivat da nebi progutao znate već šta.A nisu ni ostala mjesta daleko od slaloma kanalizaciju ispuštaju poslijepodne.
Neka mlade nek piski
U Turskoj svaka 2m javni toalet i miriše, milina ti ući. Napravite ljudima javni Vc niko ne želi pišati po ulici
Ma ja, di će nego u Turskoj?! 🤣🤣
Pišulja
Zasto zamagli najbitniji dio priče?!
A gdje je video da vidimo je li puno hahhaha
Bjezi ba sve komercijala i cisti materijalizam, h9ces turiste, hoces pare, a nisi sposoban osigurati par javnih wc, pa eto hajde i neke 1€ uvijek cu platiti jer to neko cisti i odrzava, ali brate 20€ da pisam ma daj, 10€ sat parkinga i to jeftino kao.
Pisaj po ustasama hahahah
Valjda obavila malu nuždu,joj kvazi novinari gdje ste vi školu učili
Ako je dobar pičić onda nije sramotna scena 😁
Isti kao kod žene ti,nije velika razlika
U Sarajevu jsu bili javni toaleti ,hamami ,javne česme i riješena kanalizacija jos za vrijeme vladiavine Turaka na ovim prostorima . Prvi u Evropi su to sve imali cak i tramvaj.