Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali bi i marince, al fali more 😁
Ima sidro u Budvi. Ostalo od jahte Kralja Aleksandra. I to je nešto. 😆😆😆
Prijavi sina u dobrovoljce..
A u bosni 850KM eee moj boze
Kako god, ne mozes pobijediti NATO, a nisi ni pametan kao Tito da se uvezes sa njima, a da si i dalje neovisan, obzirom da si ruska pudlica, a Tito je imao m...da kaze na vrijeme ne
Cijeli svijet ulaze u energiju samo vucic bi da mu djeca ginu za 2000e nije ovo dzaba,haman valja na Kosovo
Sad ce svabe i svicarci da nagrnu za takvom platom,
Što će mu specijalci
Sve ih pošalji braći u Donbas, fali topovskog mesa.
Ljepota. Ocekujte ih uskoro i preko Drine ponovo u krvave pohode.
Al lik stvarno ima onu debilnu facu 🤮. Jedinica za glupost, 1 Vučić.👋
Bio sam se zabrinuo za njega jel podigao borbenu gotovost.Pa doktori vam nemaju tolike plate a ne vojnik.Nema više Vučko omladine da stavlja glavu u zemlju zbog velike Srbije ili će te je vi svesti na beogradski pašaluk.Iznevjerili ste djecu poginulih boraca i vi a i ovi naši nema više budala da gine za vas
Čuj ovih što kažu svaka čast, jest 2000 eura Al za 6 mjeseci haha Vučić je veći manipulator od svih naših političara zajedno s Dodikom, ovo je samo poruka Kurtiju ali nema od tog ništa jedino što mogu imati je ono što Ruska služba okupi kao što je radila na sjeveru Kosova!
Svakom vojniku i traktor obezbijdi Ali gledaj nekog brzoga da mogu sa Kosova brže bježati
Posljednja priprema, za napad na Kosovo za napad na BIH i dio Vukovara. Neće im uspjet bit će potučeni do koljena. Ovo je najlicemjernije stvorenje sto je čkapi izbacila! Vuk dlaku mijenja! ali ćud nikad!!.
poziv za grobno mjesto a ne za 2000e
Znaci 300€