Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za muzej također kažu da "pokušava oprati Srbiju od odgovornosti za genocid i ratne zločine" ---kad i ko je to osudio Srbiju za genocid
Neko će da naj' (Srbija) posle izbora u Americi...
Srbi korumpiraju Trumpa!
Izvještaj za nešto što se dešavalo prije 5 godina tempiran dva mjeseca prije izbora. Čisto sumnjam da će se izvještaj o Hunteru Bidenu pojaviti prije nego mu tatu ne iznesu iz Bijele Kuće.
Aaaaa... odatle v......ja navija za Trumpa. Sad je sve jasno.
N. Ž, kada pročitaš naslov i sadržaj vezano za Srbiju i Albaniju, pitaš se šta je novinar hteo reći, ili se novinar ne snalazi u pisanju ili definisanju naslova.
Kako će Vučić ispušiti foru ako Kamala pobijedi, a sve su prilike da hoće
Daće on i njoj para. Sedi on uvek na svim stolicama.
Ovako nas velike sile levate. Dajemo pare za lobij a oni samo u dzep slazu... dosad je RS spiskao 100 miliona a isto bi im bilo da nisu ni marke dali.
Kou ovog izlizanog starekliju vjeruje ili da će neko drugi da mu pomogne pa daje neke pare, koje je svakako pozajmi, nije dobar sa glavom.
Znao sam. Jedini razlog za vaku suradnju su uvjek pare, a posto u Srbiji ne pistoji ni jedna mogucnost za profibitalan i legalan business, ostaje samo ta mogucnost da se djeli javni novac sa vodecom elitom Srbije.
Mega ulizivanje
Mocna srbija donira pare slabasnom donaldu trumponji
Sramno je jako sto pisete ovakve dezinformacije i sirite propagandu preko portala!
Izvjestaj SENATA SAD-a, a kliks je samo prenio. Sad kontam sta imas od skole?
Zato će Trump biti sklon srbima i albancima a regionalna politika će se naplatiti nad onima koji mu otvoreno oponiraju i navijaju za njegove političke oponente.
Harris 2024!