Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako će sad i kod nas, samo što će naši prezentirati njemačke džempere jer s tim se jedna osoba hvalila da nam je to nabavila u ratu za odbranu
Avionu iz Aviana do Batajnice treba 11 minuta. Osiromasenom uranijumu, da izgubi dejstvo, 11 vijekova. Hvala na paznji.
Srbija ulaže milione u svoj arsenal radi izgradnje i učvršćivanja mira u regionu, svetu i kosmosu😏!
Ne kontam sta ce im to? Rafali hrvatski ce moci razvaliti kineske protivzracne sisteme koje je kupila Srbija u svakom slucaju, znaci kad god pozele. Rafali su toliko nadmocni u odnosu na Srbiju, da Srbija jednostavno tu ne moze nista osim da Rusi i dalje pod kontrolom drze Milanovica.
@gooUser1582543088. Ma pusti takve kalkulacije, ne treba biti suviše bahato samopouzdan. I Ukrajini su govorili da nema šanse protiv Rusije,super - sile, pa vidiš kako se drže i ne daju! " Boj bije svijetlo oružje..ali boj bije i srce u junaka".
Srbija kupuje nova oružja, Hrvati i Bosanci hoće Srbija nas da napadne hahahahah 😂😂😂
I Rusija se hvalila sa svojim naoruzanjem , pa sad vidimo sta im Ukrajina radi. Tako i srbi se hvale pa posle KUKU LELE
Pa Rusi u Ukrajini ne koriste ni 0,5% onog što imaju
Top za punit kobasice
Cuj Lazar, Milos , Nora hahahahahahahahahahhahah,, B O L E S N O
...ako ništa, sad bar mozeš brze do BL...samo se udobno smjesti u tu kinesku cijev..
Zapad im daje pare da se rukce sa oružjem koje nigdje ne smiju upotrijebiti, osim u prodavanje magle vlastitom narodu.
Ovi sve nešto a ni jedan rat nisu dobili
Samo im se dešavaju egzodusi a oni broje vojne pobjede
Nama istorija ne pocinje 90-ih kao vama, tako da si se malo zbunio u toj racunici.
Pljuc
Seri se u njeg
Imaju silnu vojsku što ne oslobode kosovo
busaju se u prsa oko kosova a ne smiju poći na kosovo sa tom sinom vojskom jer bi ih isprašili ko 99
po komentarima bi čovjek rekao ABiH il HVO razbucali VRS a činjenica je VRS držala 70% teritorije i glavni grad 5god pod opsadom...Rusija je loš primjer,kod njih badava tehnika kad imaju loš generalski kadar,blitzkrieg se vodi kao Nijemci,par miliona vojnika i najbolja tehnika... ja sam fasciniran koliko je Srbija podigla vojsku,svaka čast (pitanje je samo zašto,Vučić će Kosovo prepisati, ostaje samo RS?)
Šta su zadržali u hr gdje je bila srbija da spriječi egzodus i kako vole da kažu etničko čiščenje 250 hiljada srba
vrs i hvo su bili na istoj protiv Armije BiH, koja nije imala ništa, uz logistiku i vojne formacije iz Hrvatske i Srbije
Pare kupe svu vojnu opremu, al' muda se ne mogu kupiti. Doduše, i ne trebaju im. Mitom od poraza do pobjede.
Oni su ratovali protiv NATO-a jer nisu htjeli bez borbe predati Kosovo. Aliji zaprijetio Holbruk da ne idu prema Banjaluci, Alija odmah stao.
Na Crvenom trgu 9. maja. 2021. defilovalo je 12.500 vojnika i 190 jedinica naoružanja, vojne i specijalne tehnike i 76 aviona i helikoptera. I vidimo sada u Ukrajini šta rade od te vojne sile. I po Bosni su ostavljali groblja tenkova, najpoznatije kod Doboja gdje je general Slavko Lisica doživio totalni fijasko.
Dok je Balkan spavao prije sedam dana u subotiu noc spuste se 6 kineskih transportera sa naoružanjem. Kao da se pripremaju na sukob sa NATOm