Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američki dron "Predator MQ1" - potvrđeno. Dron je došao iz baze u Albaniji, uočen je na 5500 m visine nakon čega se vratio na teritorij Kosova, odnosno Albanije.
Predator 💪💪
Predator je vrlo nezgodnog oblika zato su ga radarski uočili tek iznad Valjeva. Na većoj udaljenosti ima jako mali odraz na radaru, ali kad se približi radarskoj stanici na 20-50 km odraz je kao u normalnog aviona te veličine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svemirci, njih i svemirci napadaju. Njih svi napadaju.
Odeltio nekome balon sa helijumom, ovaj odmah digao MIG-ove hahaha umislio da je vojna sila neka😂
Svi pametni ovdje kao I obicno..niko da pisne..sve patriote ubise se ismijavanju srba I aviona..mi nemamo ni vojno biciklo nego imamo golubara tonu pa ako zatreba sta posalji po golubu..umjesto da se medjusobno brinemo mi ovdje sjedimo I tipkamo..Blago NAMA!!!!
Mig-ovi ukradeni iz Željave
Ne znam šta je smiješno, Srbija bar ima Migove 29 i kakvu takvu PVO, šta mi imamo, pa se rugamo Srbiji.
dime koda sipaju ulje iz friteze
Ko da mi otme iz moje duse Kosovo
stete tokom rata u BIH jesuli i ove ukradene MIGove od naroda biv. jugoslavije uracunate ? ma i ako su stare i cak po muzejima stoje ali kradja je kradja
Da je nesto ozbiljno za Srbiju vec bilo kasno.
Jel pisalo "ZUKO" na njemu?
Srbi mogu podići samo neku stvar haha
Vanzemaljci dolaze u posjetu dalekim rodjacima - drevnim Srbima sa Sirijusa B, kojima su dinosauri bili tovne kokoske. Potvrdjeno iz kabineta predsjednika Republike.
open nešta šušti :)
Bayraktar TB2 Kosovskih oružanih snaga malo prošetao Srbijom
Odmah se muslimani javljaju, experti za sve. Najveći fundamentalisti, šupljaci, licemjeri, lažovi, prelivode, poganština.
Bar se trenutno ne bijemo između sebe kao vi svetoslavci.
To su Alieni došli po Vučića, pa će i Mileta pokupiti.
Samo jos oni dizu migove, dimi ko iz varborga.