Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsili običnog gradjanina Hrvatske, ali će ga prisiliti da kaže da je špijun. Već vidjeno.
Jutros su Severinu ispitivali na granici Srbije. U isto vrijeme im Orban iz Brisela nabavlja lovu za oruzje, a Hrvztska ne stavlja veto.
Kako?
Poslan špijun da prati cijene parizera
A sta je spijuniro, koliko Srbija ima litijuma i kako sprjeciti da se kopa, ocito poslje direktora CIAe Vucicu je zabranjena tema BIH i Kosova pa je presao na Hrvatsku posto je C.Goru odradio a sve zbog skretanja price o litijumu i revoluciji koja mu se sprema
Eto bas je HR potrebno da vas spijuniraju. Otisli ljudi svjetlosnu godinu naprijed, stiti ih NATO, EU, a vi se nesto kofrcite. Razlog zasto tamo ne treba ici, jer vlada represija i hunta koja nema veze sa demokratijom. Tesko postenim ljudim akoji misle svojom glavom u SRB.
Balkanski špijun 2.
Da li je iko skoro cuo za Dzuvu, sta radi? Dok je 8 bio na celu ose mnogim negatorima BiH i genocida bio je zabranjen ulaz u BiH. Dolaskom trojke i najboljeg ministra sigurnosti ti isti negatori se vidjaju sirom BiH.
lupaš bo tko
Skrivaju svoje s****8e sa stranim "vrhunskim" špijunima, sa Severinom itd. Litijum i radioaktivni odpad su provaljeni u Srbiji, zar ne?
Moraš biti lud da ideš u Srbiju! Razlog ne postoji.
Kako se na hrvatskom kaže James BOND? Jakov Obveznica
Smijem se sve do banke.
Svi imaju svoje spijune po cijelom svijetu, ali se vrlo rijetko pristupa njihovom hapsenju. Ovakve situacije se jedino mogu vidjeti prilikom privodjenja ruskih spijOna po clanicama EU jer su neprijateljski nastrojeni jedni prema drugima. Ovakva hapsenja u Zrbiji su losa poruka za odnose sa HR, moguce je da ce ga samo deportovati i zabraniti mu ulazak ;)
Btw. mi smo imali slucaj spijunaze tuzilastva i suda od strane SOA-e, te im je amAricka ambasada dojavila da su otkriveni preko Tadicke i isti su smugnuli za HR kao i njihov SKY-evac Zoran Galic ;)
Hahahaha jedino ako je špijuniro koliko je rodila šljiva i koliko ce se ispeći rakije, sta se tamo ima špijunirati hahahahaha, nije dugo Vucko dramatizovao na tv
Hrvati tradicionalno imaju jaku špijunsku mrežu u BGu. Priča se da je Zagreb imao sve Slobine telefonske razgovore snimljene istog dana. Realno kad pogledaš, Šešelj, Simatović evo sad Brnabić, sve su to Hrvati koji su bili ili i dalje jesu na bitnim funkcijama u Srbiji.
I DODIG(K)! Ne zaboravi. Ima rođake u Splitu.
Kvragu uhapsen je Stipe
kaj?bum videl kak je kompa
Severina
Ahahahaha......svi belosvetski špijuni švrljaju po Srbiji
Uhapsili Severinu.