Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šverc oružja s Ukrajinom pokrivaju medijskim spinom visoke gledanosti a Grci ih optužuju da su u avionu i visoko toksične materije osim oružja. Neša Slina kaže za Bangladeš, ahahaha.
U Vucicevim novinama i portalima samo se vrte izjave u vezi otkazane posjete, a skoro nis o palom avionu
Vadi me brate Milanoviću provališe nas sinoć za naoružanje za Ukrajinu
svi ti mediji su uvezani sa službama - index.hr SOA, informer.rs BIA a ima i kod nas paraobavještajnih portala Avde Avdića i sličnih koji služe u ovakve svrhe.
sta sad
Sta kazu topla braca Dodik i Covic?
Srbi su napali Bosnjake i Hrvate kakve oni ocekuju odnose ???
Četničadijo na tvrdo ste naišli
Vazno je da pridajete vaznosti onima koji su dijelom odgovorni za strijeljanje sestorice srebrenicana kod Trnova. Kada trebate da pisete o LGBTQ tada pola godine pisete prije i pola godine poslije parade o tim bolestima. Ovako bitnim stvarima koje se nesmiju zaboraviti vi skidate za pola sata vijest o tome. Zasto ne napisete o filmu koji je napravio Avdo Husejinovic,autobus smrti ili pucanj u bosnu...bitno je da vi pisete o razvratu
U rvatskoj dosta domacih fasista tako da je dobro da im ovi sa istoka ne dolaze.
Znači ništa od dogovorenog bunga bunga partija na jahti? Moraće naći neku drugu MILFaću da je zamjeni.
U Vucicevim novinama i portalima samo se vrte izjave u vezi otkazane posjete, a skoro nis o palom avionu
Do skora su joj sarajlije tepale:rodjena sarajka......
Ovo je nesto polumilf 😃
Šta se bojiš,,Diktatora,, Vučića...Ako je NJEMU- zabrana...TI si uredno najavljena protokolom...na vrijeme...Ma- NE- smijete PRNUTI bez Njegove dozvole...Teško Vama kada Vam on komandu je,zato narod normalan i bježi iz Srbije: Glumci,mnogi pjevači,intelektualci mladi,sportaši i to ugledni ...itd TV..pod kontrolu stavio,novinarstvo..sloboda Medija na NULI..
Siguran sam da je hrvatskim vlastima laknulo kad su skontali da imaju ogromnu podršku nargilaša.
velka šteta
Eno vec placu
Srbija kroz cijelu povjest konstantno na pogrešnoj strani ali krivi im konstantno drugi…
Očigledno je da su svi, koji su bili protiv Hitlera bili na pogrešnoj strani, a i u I svjetskom ratu. Sad se čini da je NDH bila na pravoj strani. Ili je to samo trenutna zabluda.
Plava aždahica. Zmajuga loma.-