Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj matorog... nece mladi da se vakcinisu pa sad gurate ove izjave 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
SDA snaga naroda.Gdje su vam tih milion vakcina fadile...bakire......e jadna je ovo drzava i narod.Vidjeli politicari da mogu nekaznjeno varati narod...a narod suti...i oni nastavili dalje.Jadan je ovo narod.
U pravu si ja nisam imao ni obican grip ima 10 godina,primio fajzer ima 2 mjeseca i sad dobio neki grip,il je taj novi soj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Propaganda se nastavlja😉
Kako znas? Jel ti reko kako ce ici? Bagro jedna samo izmisljate sada jer imate koristi od te igre zvane korona
Neka samo ide preko mladih i srbiji, da vas jos vise potamani.
delta virus je tako usavrsen da tacno zna koliko ko ima godina , dali je cijepljen ili koji pasos posjeduje i koga treba zarazit,na kraju bira odabrane
Sve vi vec znate mam.cu vam.
lik hladno nosi masku ko pelene za bradu, i on mi strucnjak 😂😂😂
alfa beta gama delta jesul to oni uglovi iz matematike nemoj mi ih spomninjat zbog njih sam na popravnom završio
Ode baba sutra na more,pa nek me ganja o'taj delta soj
Mamu ti j.... to je zato sto mladji ne prihvataju vase kill boce
Nema nista od vakcinacije, djedo. Nije narod glup.
Evo nudim se da ide preko mene. Hocemo li poceti normalno vise zivjeti mamice li vam... Koronavirus je nova realnost i moramo s njom zivjeti kao sto smo i sa drugim virusima zivjeli. Sta je sad odjednom postalo nesto izvanzemaljski i nejasno kod mutacija virusa? Isto kao da virusi nikad prije nisu mutirali. Jako je zanimljivo narode da vise niko sezonsku gripu nema.
Ne seri, bolovao sam gripu pocetkom godine, radio test na antitijela na covid i negativan sam.
@nicaze01 Pa sta je onda koronavirus ako se isto odrazi na organizam kao i virus influenze koji takodjer moze da uzrokuje smrt usljed visoke tjelesne temperature koja se ne tretira ili upalu pluca? Ova delta varijanta cak i ne uzrokuje simptome gubitka cula mirisa i okusa ukoliko je vjerovati naucnicima.
Hebo mlade, treba sačuvati stare, oni su budućnost
A kako se to jasno vidi, mladji su bili aktivniji i u prvom, te drugom valu pa nisu umirali.
Soj u boj tako da mladi moraju primit eksperimentalnu tekucinu.
Hebete, ne vadite, bijelu rasu ste potopili ali ce vam žuti hebat nanu naninu! https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Datoteka:OrganigramWeb.png
Nije Delta ništa kakva će Gama da bude…
Kažu omega izlazi u trgovinama 2025. Bit će jeftina i ići će preko mladih