Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek se logički pita kako su dva obična komunalca i s kojim motivom jer uvijek postoji motiv za ubili jadno dijete i ne samo to učinili već kao pro ubice navodno zametale trag. U vučićevoj državi sve je moguće.
Bez tijela nema zlocina, vi mozete priznati da ste Kenedija ubili , priznanje pravno nista ne znaci.
sve je ovo namješteno djete i nije u srbiji
Nema postupka.Nadajmo se da je djete zivi.
Ako se tijelo ne nadje,onda cu stvarno poceti da vjerujem u pricu kako je ovaj slucaj namjesten od strane srpske vlasti i da je Danka prodata.
a do sada vjerujes da je smetljar udario djete kamionom, ubio je, bacio na smece i ne zna gdje je sad ...
A Vucic prije tri dana izjavljuje da je mrtva,a tijela nigdje
cijela ova prica je jedna velika laz. Isto kao u slucaju.Memic - nadji zrtvene jarce koji veze nemaju s ovim.
Zašto se postavljaju ova pitanja Šta ako ne nađe? Zar nije rano malo za ovakvo nešto ha???? Svakim tekstom sve više dismr