Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaska posla.
U Zagori na izvoru rijeke Čikole stala braca da obrane svoje domove (svoj dom u Cavoglavama Thomspon brani) ....cujte srpski dobrovoljci ,bando ,ch...etnici ...ne prijeti Srbima , nego olosu iz Srbije koji su dosli palit i ubijat njegovo selo i sumjestane , poklic "za dom spremni " je stari Hrvatski iz protuturskih ratova ,Zrinski je u Sigetu poveo jahace sa tim poklicem
@asmir_m Ulica Envera Čolakovića, ulica Sulejman Pačariza Hodže, ulica Huseina Đoze, ulica Muhameda Ef. Pandže... o kakvim je tu poslima riječ? ;)
Ovaj Svijet treba jedan hard reset.....
Nista ovo nije slucajno.Hrvatsku sad ocekuje teska recesija, idu izbori, i HDZ treba privuci svoje tradicionalne glasace juzne srbe sa kamenjara i iz Dalmacije, koje su svoje povjerenje u velikoj mjeri dali Skori na predsjednickim izborima, iako je HDZ podrzavao Kolindu.Ti glasovi su presudno uticali i da Kolinda ne pobijedi ponovo.Sad ce stoka sitnog zuba da se svadja, prebrojava krvna zrnca…….dok Plenkovic i snajperista Vucic metu janjetinu.
@SozeKeyser ja mislio sa koron ce biti reset - ali nista.... opet se sve nastavlja....
Yo je ta evropska civilizacija p...... se u nju
A kad Thompson zapjeva 'Herceg Bosno srce ponosno" SDA fanovi padaju u trans.
Spaseni smo sada ustaskii pozdrav je poklic koji se smije moze revati sada ce sve biti bolje
Ma neka pjevaju, njihovo je, borili se i oslobodili svaki centimetar svoje zemlje, nisu uzeli centimetar tudze i imaju pravo da pjevaju u svojoj zemlji sta hoce jbg realno. Mi smo rasoasoj u pat poziciji, da bogdo mozemo i imamo razlig pjevat al haj...
Debili...
Moze li reci spremni za dom, ili za dom u pricuvi ili nesto drugo.. vrijedja to mileta i koalicija hdz snsd, hdz i SANU trpi ..
Tako i ja cesto pocinjem recenice sa "Heil Hitler" ali se ljudi nesto ljute i krivo me gledaju, sta kaze rvatski sud ko je u pravu ?
Ako je vjerovati statistici onda je od 20 sudija bilo 18 ustaša,nikakvo čudo za odluku...
MISLIM DA BI TREBALI SVI BIT SPREMNI ZA DOMOVINE SVOJE!?!!! ???
Sjećam se kad su muslimani zajedno sa mnom '92 pjevali Thompsonove Čavoglave i vikali ,,Za dom spremni''. Njih je bilo puno više nego nas na tom ratištu. Također u vojarni se puštao na razglas ,, Jure i Boban'' i nikome tada nije smetalo.
nije,nije.samo hrvati glasali.gdje vam je drugi narod.
Evropa slavi antifasizam a Hrvatska fasizam, bravo za Evropu
znaci kad hoces pjevati slobodno mozes i reci sieg heil, ubij ovog, ubij onog, bez da te iko kazni i opomene, jer ko pjeva zlo ne misli.
Kad su ginuli " Za Dom spremni" za Hrvatsku i BiH, onda su bili dobri, a sada ih srbalije zovu ustašama.
Dedo, babo, amidža, daidža...oduševljeni...😉