Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo srba obitava na ovom klixu a dokaz su njihvovi minusi kad im se kaze istina a to je: Gdje su god pravoslavci tu je i neki rat, oni samo zele ratovati ali ni to ne znaju, svaki su izgubili. Sad mi lupajte minuse
Mene ne čude pravoslavci.Oni jesu uvijek za rat i to onaj gdje je protivnik nikako ili slabo naoružan.Mene čude muslimani koji još palamude o pacifizmu i glume Mahatma Gandija.Manjak militantnosti nas je hiljadu puta koštalo.Kad ćemo se više opametiti ???
Ako smo izgubili svaki, toliko bolje za tebe. Trebalo bi da ti je drago zbog toga, a ne da negodujes. A katozlato, sto ne uzmes pusku i uvojnicis se? Ili je to tvoj posao, motivator sa sigurne udaljenosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su Srbi tu je i nered. Ovako oni stalno cackaju mecku i traze guzici cepa, pa kad dobiju po pi*di svak im kriv. Divljaci, pustite komsije na miru i zivite svoje zivote.
Kokalo Tako je
Kako me ova scena podsjeća na tzv škorpione i Srebrenicu. Samo, sad ne smiju povući okidač. NATO hoće ujest. Tschkepi.
Sramota je imati naoružanje i da te policajac iz druge zemlje sveže kao vreću.Što niste pucali pajde moje čim ste ugledali šubare ? Lijeno vam bilo biti oprezan, nije očišćena puška pa zakovala ? Ha ? Ili ste mislili da su došli da kartate :D
Nevjerovatna glupost. Vucko zar ti mislis da necete dobiti adekvatan odgovor od njih. Necete vi mir na ovim prostorima. Mislis da zapad zmiri na to sto radis. Pozdravlja te tarabic!
Naoruzati Kosovo kao sto naoruzavaju Ukrainu i rijesen problem, jer cetnike nemozes drugacije smirit osim silom.
U 21 vjeku sud jedne tzv drzave donese odluku o pritvoru otetim osobama.
Vučko sad trguje i odraslima.. nije mu malo sto prodaje djecu Ukrainsku
To su učenici svog duhovnog vođe Ćosića , laž i samo laž.
Samo bockaju pa onda KMEEEEEE